Nick_Jonas_2012

Bivši dečko Majli Sajrus posvetio joj pesmu?

Jonas Brothers održali su povratnički koncert u Njujorku, a bivši dečko Majli Sajrus, Nik Jonas, otpevao je novu pesmu koju je sam napisao, a za koju su mnogi uvereni da govori o nekadašnjoj teen zvezdi s kojoj je neko vreme bio u vezi.

Pesma se zove ‘Wedding Bells’, a Nik ju je najavio rečima: ‘Snimamo novi album na kojem smo se morali dotaknuti i nekih neprijatnih stvari. Mislim da nikad nisam napisao pesmu zbog koje se moram izvinjavati. Ipak, neke stvari uticale su na mene i morao sam progovoriti o tome… Izvesću pjesmu koja se zove ‘Wedding Bells’.’

Povezana vest:  Chuck D snima spot u Beogradu

Kako piše MTV.com, stihovi te pesme, između ostalog, glase: ‘Ne želim čuti svadbena zvona/Možda možemo probati još jedan, poslednji put’…

Mnogi su se zbog toga s pravom zapitali nije li mladi Nik Jonas ovu stvar posvetio svojoj bivšoj devojci Majli Sajrus koja se ovog leta verila za australijskog glumca Liama Hemsvorta.

Povezana vest:  Lejdi Gaga neplanirano duže u Parizu, zadovoljni konobari

Nastup u njujorškom Radio City Music Hallu bio je prvi zajednički koncert ujedinjenih Jonas Brothers nakon dve godine pauze – u međuvremenu su se Džo i Nik posvetili svojim solo projektima.

Majli i Nik raskinuli su 2007. godine, a bili su u vezi oko dve godine. Zanimljivo je da je Nik bio u vezi i s njenom drzgaricom Selenom Gomez koja je sad sa Džastinom Biberom.

Povezana vest:  Šest razloga zašto posetiti INmusic festival