50_cent_1Fond „Ana i Vlade Divac“ i Arena Beograd poklanjaju deci iz Zvečanske 100 ulaznica za koncert 50 cent-a

 

Fond „Ana i Vlade Divac“ su zahvaljujući organizatorima koncerta grupe Fifti sent, Areni Beograd i Avalon produkciji, obezbedili deci iz Zvečanske uzrasta od 13 do 19 godina 100 ulaznica za koncert jedne od najpoznatijih svetskih zvezda.

Povezana vest:  Jelena Rozga o novogodišnjoj noći, pripremama i predprazničnim danima

Zvezda rep muzike 50 Cent (Fifti sent) nastupiće po drugi put u glavnom gradu Srbije, nakon uspešnog koncerta koji je održao u Areni 2006. godine, kada je najveća beogradska hala zvanično otvorena. 50 Cent će se predstaviti našoj publici u Hali Pionir, 1. aprila, a u sklopu turneje kojom predstavlja svoj najnoviji album.

Osnivači Fonda “Ana i Vlade Divac” (HOD) su bračni par Divac, učesnici velikog broja humanitarnih aktivnosti tokom osamnaest godina humanitarnog rada. Pored primarne misije Fonda da obezbedi finansijske, materijalne i druge resurse za zadovoljenje osnovnih potreba izbeglih, interno raseljenih i nezbrinutih lica, aktivnosti HOD-a usmerene su i na obezbeđenje brige, obrazovanja i zdrave sredine za decu koja zbog izolacije, siromaštva i raseljenosti nemaju kvalitetne uslove za život i razvoj. Kroz svoje akcije Snežana i Vlade Divac su do sada prikupili preko 15 miliona dolara koji su usmereni ka humanitarnoj pomoći i obrazovnim programima za decu u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, SAD-a, Indoneziji, Etiopiji i Kini.

Povezana vest:  One Direction nisu prepoznali u jednom klubu