RAKA_I_ZORICAFARMA 2010

Uživanje na uvce

 

Rano ujutru nova gazdarica otišla je na pijacu da zameni sapun koji su farmeri pravili prošle nedelje za namirnice koje su im potrebne za kuću. Zorica se vratila sa punim džakom u kome je bilo mesa, piletine, tunjevine, kupusa, jabuka, praška, cigareta ali posebno je obradovala ukućane cvećem koje je donela i svi su je pitali da li se i to jede.

Posle toga je podelila poslove i muškarci u izašli u dvorište da prenose đubrivo i spremaju kokošinjac a žene su ostale u kući da spremaju hranu. Nemanja je ostao da im pomogne, samelje kafu i iznese kupus. Od sada im je zabranjeno da ulaze u spajz i da jedu ko šta hoće a ako hoće lepo da se slažu moraće da slušaju gazdaricu.

Povezana vest:  Pirati u SAD-u najviše skidali seriju "Lost"

Dok su Maca, Sajko, Ivan i Firči zaokupljeni poslom oko đubriva, Gagi i Miloš su tandem za ogradu.Komentarišu kako se Dejan promenio na bolje i kako je sam došao da im pomogne. Maca dodaje kako Ćeranići neće ništa da pomognu a Sajko roker može da radi oko đubriva pa mu Sajko odgovara da mu je to draže nego da bude narodnjak.

Povezana vest:  Dugo očekivana serija “PREACHER” premijerno u ponedeljak, 30. maja ekskluzivno na AMC kanalu

MACA_SVIRA_GITARUNovi zadatak mentora Proke je da se zasade mladice drveće pa se farmeri dogovaraju da muškarci iskopaju rupe a žene ubace seme i tako iza njih ostanu potomci. Popodne prolazi u pesmi i provodadzisanju. Ivan pokušava da nspoji Gagija  i Irenu a Maca se trudi oko  Sajka i  Marijane.

Veče je predviđeno za biranje sluga i pošto se Indy sama ponudila da bude ženski sluga gazdarica je izabrala Miloša. Posle toga igrali su igru istina ili izazov a zatim je sledila žurka. U toku žurke došlo je do rasprave između Milene i Nemanje posle čega su izašli na trem da razgovaraju. Ubrzo zatim odlaze u wc..

Povezana vest:  Slađana i Dado snimaju šou u Beogradu