Natasa_Savija_1

Da li će biti bolja od Nataše  Bekvalac? Nataša Šavija izbacila svoju prvu pesmu

Najavljivala je izdavanje albuma za godinu dana, ali ga je ipak preduhitrila  singlom Kazna. Kako kaže, nije mogla da dočeka da vidi reakcije publike. Ova mlada plavokosa Sosa muzičku karijeru počinje sa svoje 24 godine i otkriva nam da neće odustati dok ne postigne sve ono što je zacrtala.

Povezana vest:  Preko 200 hiljada ljudi uživalo u virtuelnom Green Love festivalu

-Perfekcionista sam u svemu, a pogotovo u ovome, jer mi je to san od detinjstva i daću sve od sebe da to bude što bolje i da ispadne onako kako sam zamišljala. Prvobitno je plan bio da snimim sve pesme i izdam album, ali sam ipak odlučila da po snimanju svake podelim to sa publikom. Što se ove pesme tiče, mislim da će naići na pozitivne reakcije, jer je vesela, dinamična i brza. Tekst i muziku je radio Vuksan Bilanović, aranžman Senad Bislimi, rađena je u studiju Hit music, a produkcija je ateljea Impuls.

Povezana vest:  SCORPIONS u BEOGRADU: POČINJE PRODAJA ULAZNICA ZA KONCERT KOJI SE ČEKA VIŠE OD 50 GODINA

To je ono što nam je ona otkrila, a da li će svojim glasom i stasom pomutiti slavu domaćih pevačica, ali i mušku pamet, procenite sami u  video klipu sa njenom prvom pesmom uz više  nego odlične fotografije.