Jennifer_Lopez_Fox_American_Idol_2012 

Dženifer Lopez sutra u Kombank areni
 
Pop zvezda i poznata glumica Dženifer Lopez održaće koncert sutra u Kombank areni, najavio je organizator „Skaj mjuzik solušns“ (Sky Music Solutions).
Američka pevačica će prvi put nastupiti u Srbiji u okviru turneje „Dance Again“ i to će biti njen jedini koncert u ovom delu Evrope.
Publika će se podsetiti hitova „Dance Again“, „On The Floor“, „Follow The Leader“, „Play“, „Love Don’t Cost A Thing“, „If You Had My Love“.
Rođena 1969. u Bronksu (SAD), Lopez je karijeru počela kao plesačica u emisiji „In Living Color“.
Debitovala je 1995. u filmu „Voz trezor“ (Money Train), dok je prvu glavnu ulogu ostvarila u filmu „Selena“ (1997) za koju je dobila „ALMA nagradu“ za najbolju glumicu.
Svoju drugu ALMA nagradu osvaja za ulogu u filmu „Daleko od očiju“ (Out of Sight, 1998), sledile su uloge u filmovima „Anakonda“, „Oči anđela“ (Angel eyes), „Organizator venčanja“ (The Wedding Planner), „Sobarica i senator“ (Maid in Manhattan), „Za sve je kriva svekrva“ (Monster-in-Law), „Plan B“ (The Back-up Plan) i drugi.
Lopez je 1999. izdala svoj prvi studijski album „On the 6“, na kome se nalazi hit „If You Had My Love“.
Njen drugi studijski album „J.Lo“ (2001) prodat je u osam miliona kopija širom sveta, dok se sledeći „J to tha LO!: The Remixes“ (2002) našao na prvom mestu liste magazina „Billboard“, a „This Is Me… Then“ (2002) i „Rebirth“ (2005) dostigli su drugo mesto.
Godine 2007. izdala je dva albuma – svoj prvi album na španskom jeziku „Como ama una Mujer“ i peti studijski album na engleskom jeziku „Brave“.
Lopez se vratila muzici sedmim izdanjem „Love“ koji je objavila u aprilu prošle godine i sa njega se izdvojila pesma „On the Floor“.
Američka pevačica je do sada, prema pojedinim procenama, prodala 55 miliona primeraka svojih albuma.
Koncert u Beogradskoj areni organizuje „Skaj mjuzik“ u saradnji sa agencijom „Simpl ivents“ (Simple Events) iz Slovenije.

 

Povezana vest:  SUPER SOUL WEEKEND @ LEILA