Lana Del Rey - Born To Die PROMO
Googleova lista: Lana Del Rey najpopularnija žena ove godine
 
 
Internet pretraživač Google objavila je listu najpopularnijih žena na internetu 2012. godine koje je najveći broj korisnika tokom godine ‘guglao’.
-Naši urednici složili su veliku listu od čak 300 glumica, političarki, pevačica i javnih ženskih osoba. Svako ime pretraženo je pod navodnicima, na primer ‘Lady Gaga’, te je zabeležen broj rezultata – izveštavaju iz Googlea, a piše Ibtimes.com.
Na prvom mestu liste žena čija su imena među najtraženijim pojmovima na Googleu u 2012. godini našla se pevačica Lana Del Rey, koja se prošle godine čak nije ni nalazila na ovoj listi. Na drugom mestu je Rihanna, treće mesto zauzela je Cher, a Lady Gaga i Britney Spears našle su se na četvrtom i petom mestu.
Šesto mesto zauzela je popularna pevačica Adele, pop kraljica Madonna je na sedmom mestu, a na osmom Taylor Swift. U prvih top deset najtraženijih žena ove godine našle su se i Jennifer Lopez i Katy Perry.
Na listi su se našle i Niki Minaj, Paris Hilton, porno glumica Jenna Heiz, Shakira, Selena Gomez, Miley Cyrus, ali i dečja reality zvezda Honey Boo Boo. Unutar prvih 20 najtraženijih ženskih imena našle su se i Kim Kardashian te Christina Aguilera.
 
Povezana vest:  Kladionice predviđaju ko će biti novi dečko Dženifer Lopez!