TIJANA_vs._FAKE

 

TIJANA DAPČEVIĆ & „FAKE A WISH” IZLOŽBA, SALE FUNKIN’ BLUE I PRVA B.A.D. ŽURKA U KRUGU!

 

Sjajne novosti iz KRUG-a! Za kraj radne nedelje i dane vikenda koji su pred nama KRUG je najavio bogat muzički program, a otkriven je i deo programa koji će posetioce očekivati u najluđoj noći, kao i reprizi Nove godine!

Četvrtak u KRUG-u je, kao i uvek, rezervisan za fantastične live nastupe! Ovoga puta nam u goste dolazi Tijana Dapčević i to kakvu do sada niste imali prilike da slušate. Po prvi put, u Beogradu, Tijana će pevati velike svetske pop, soul, fank, rnb i jazz hitove, tako da ćemo imati jedinstvenu priliku da je slušamo u malo drugačijem izdanju i to uživo, sa bendom. Pored sjajne Tijane, ovog četvrtka, 13. decembra, će od 20:30, desigN Studio „FaKE“ će KRUG-u predstaviti izložbu radova. Kolaži svega sto je inspirisalo autorke (SaRaQ & NiNaNiNJah) biće predstavljeni na izložbi pod nazivom „FaKE a WiSH“ ovog četvrtka, 13. decembra od 20:30 u KRUG-u.

Povezana vest:  DJ zvezda MATADOR stiže u Beograd 26. februara

Petak, 14. decembar polužiće kao dobra prilika da se prisetimo velikih hitova koji su vladali klupskim prostorima u poslednjih 15 godina. Veče pod nazivom Back & Forth povešće posetioce kluba KRUG na svojevrsno muzičko putovanje, a za DJ pultom naći će se sjajni Sale Funkin’ Blue.

Subota, 15. decembar, jeste dan kada otpočinje nova era u klupskom životu glavnog grada – te večeri će se održati prva u nizu B.A.D. žurka! Svoju premijeru ovaj koncept će doživeti u klubu KRUG, a muzički izbor biće u rukama i plejerima velikana elektronske muzike Marka Henniga, kome će ovo biti prva poseta Beogradu. U pretprodaji će se naći samo ograničen broj ulaznica za ovaj događaj, po pristupačnoj ceni od 500 RSD, a na veče žurke cena ulaznice iznosiće 700 RSD do ponoći, nakon čega će ulaznice biti dostupne po ceni od 800 RSD.

Povezana vest:  VOZI KAO FERRARI: DJ Snake okupio najpopularnije svetske repere u megahitu "Enzo"!

Tema koja je svakako nezaobilazna jeste doček Nove godine, a jedna od najglamuroznijih proslava u „najluđoj noći” desiće se upravo u klubu KRUG! Klub je saopštio svog hedlajnera koji će posetioce uvesti u 2013. godinu, a u pitanju je legendarni britanski sastav X-Press 2! Muzički podršku pružiće domaći DJ-evi Groovyman, Mirko i Meex – a šampanjac za goste u ponoć svakako će proslavu dočeka Nove godine u KRUG-u učiniti nezaboravnom! Samo dan kasnije, 1. januara 2013., na reprizi Dočeka nastupiće klubu dobro poznat bend Silicone Soul! Nakon spektakla koji su napravili početkom novembra, škotlanđani se vraćaju u KRUG da reprizi Dočeka dodaju poseban pečat.

Povezana vest:  X FACTOR, SUPERFINALE, Pobednik je Daniel Kajmakoski!

KRUG će uskoro saopštiti sve detalje u vezi sa novogodišnjom žurkom.