Neseser_i_cokolade

Bambi čokoladni poklon za vas

 

U vreme praznika, darivanja i slavlja, Bambi je osmislio jedinstveno i atraktivno poklon pakovanje – korisnu Bambi torbicu koja u sebi sadrži 5 najukusnijih Bambi čokolada (Mlečne čokolade sa komadićima Plazme 90g, Mlečnu čokoladu sa Noisette kremom 90g, Belu čokoladu sa komadićima Plazme 90g i Belu čokoladu sa Noisette kremom 90g) koje možete pokloniti svojim prijateljima, rođacima, dragim osobama, poneti na praznično putovanje kao i ispuniti trenutke u dvoje neodoljivim čokoladnim ukusima.

Ovo praktično pakovanje, omogućiće vam da na lep, a prigodan način iskažete zahvalnost i poželite sreću najbližima darivajući im Bambi čokolade različitih ukusa. Uvek ima i nekih sitnih stvari koje treba odložiti, a u Bambi torbicu, pogodnu za razne primene stane sve što nam srce poželi! Za neke je sadržaj torbice nezamisliv bez šminke, a drugima su važnije praktične stvari poput igle i konca, vlažnih maramica ili ogledalca, a može poslužiti i kao pernica! Sa pet najukusnijih Bambi čokolada možete se u potpunosti prepustiti prazničnom duhu, uvereni da u svakom momentu imate savršen poklon kojim ćete počastiti sebe i svoje najdraže.

Bambi uvek zna šta potrošače čini srećnim. Bambi torbica je idealan poklon da obradujete sebe i svoje najdraže, posebno u danima darovanja. Prepustite se prazničnom raspoloženju i uživajte uz Vaše omiljene Bambi čokolade.

 

 

Povezana vest:  Kolekcija Mirjane Vujčić za proleće/leto 2017 ostvlja bez daha! (FOTO)