1D_foto_2012_new

ONE DIRECTION – TAKE ME HOME (YEARBOOK EDITION) U PRODAJI I KOD NAS!!!

Najprodavanije strano muzičko izdanje sezone, album “Take Me Home” od danas možete nabaviti i u specijalnom yearbook izdanju u kome vas pored deluxe izdanja albuma “Take Me Home” (sa 4 bonus pesme u odnosu na regularno pakovanje) nalazi i specijalna knjižica-spomenar sa fotografijama benda, nekim vrlo važnim sitnicama za one najvatrenije fanove i pregršt ilustracija čiji je autor Zayn Malik, lično!

Redosled pesama na “TAKE ME HOME”(YEARBOOK EDITION):

1.Live While We’re Young

2.Kiss You

3.Little Things

4.C’mon, C’mon

5.Last First Kiss

6.Heart Attack

7.Rock Me

8.Change My Mind

9.I Would

10.Over Again

11.Back For You

12.They Don’t Know About Us

Povezana vest:  U2 na Glastonberiju

13.Summer Love

14.She’s Not Afraid

15.Loved You First

16.Nobody Compares

17.Still The One

Fantastični uspeh britanske petorke dolazi kao šlag na torti njihovog masivnog međunarodnog uspeha, jer je njihov drugi album “Take Me Home” direktno po izlasku došao na prvo mesto prodaje albuma u 32 zemlje sveta od Britanije, preko Kanade, Australije, Novog Zelanda, Belgije, Danske, Turske, Grčke, Holandije, Irske, Izraela, Norveške, Portugala, Švedske, Švajcarske, Argentine, Čilea, Kolumbije, Ekvadora, Meksika, Perua, Venecuela, Hong Konga, Indonezije, Japana, Koreje, Filipina, Tajvana, Tajlanda, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Singapura.

Ono što je za nas zanimljivo je da su One Direction najprodavaniji strani naslov u Srbiji!!!

Povezana vest:  Rasformiran ruski pop duet t.A.T.u.

Srpski Directionersi su izabrali pravi smer- One Direction!!!

U matičnoj zemlji, 1D trenutno spavaju na lovorikama! Na prvom su mestu top liste singlova i albuma, istovremeno!!!

Ovo je bila neverovatna godina za ovu petoricu momaka! Uzeli su Brit nagradu, 2 MTV EMA nagrade,

3 MTV Video nagrade, i 3 Teen Choice nagrade. Njihov debi album, “Up All Night” ima platinasti tiraž,

a DVD “Up All Night:Live Tour” je dostigao prvo mesto u 27 zemalja, između ostalog i u Americi, gde se na listi nalazi preko 21 nedelju.Do danas, One Direction su prodali preko 15 miliona ploča širom sveta!

U Americi, One Direction fanovi su preuzeli prostor čuvene emisije koja se emituje na NBC televiziji, Today Show Plaza,13.novembra, da bi proslavili izlazak albuma “Take Me Home”. Sa preko 15,000 prisutnih fanova, One Direction su ušli u istoriju time što su privukli toliki broj obožavalaca tokom snimanja specijalnog dvodnevnog šoua! Fantastična petorka se vratila u Njujork 3.decembra da održi već rasprodat koncert u čuvenom Medison Square Gardenu.

Povezana vest:  U subotu u Pirotu Bajaga i instgruktori

Na proleće 2013. bend počinje unapred rasprodatu turneju po Velikoj Britaniji, koja uključuje i masivnih 9 koncerata u londoskoj O2 Areni.

1D će snimati ovu turneju i dati fanovima ekskluzivni pogled iza scene, u najavljenom 3D koncertnom filmu koji će izaći 30.avgusta 2013.godine. Reditelj će biti nagrađivani dokumentarista Morgan Spurlock (Super Size Me).