RAMMSTEIN_2011_Fred_Greissing
Rammstein nastavlja da zaprepašćuje svojim spotovima!
 
Kontroverzni Nemci, grupa RAMMSTEIN objavila je dva videa za pesmu “Mein Herz brennt”. Iako je pesma objavljena još 2001. na albumu “Mutter”, spotovi su snimljeni kako bi zaokružili retrospektivu video kataloga benda “Videos 1995 – 2012” u izdanju Universal Music, koji je kao specijalni box set sa tri DVD-ja od prošlog petka, u prodaji širom sveta. Set sadrži 25 videa kao i kratke filmove o pravljenju tih muzičkih spotova.
Kulminacija ovog seta su upravo muzički spotovi za “Mein Herz Brennt” i priča koja ih prati. Tokom snimanja, članovi benda su o njemu počeli da pričaju kao o “večnom videu”, onom na kome će da rade do kraja života. Bilo im je potrebno nekoliko pokušaja i dva reditelja kako bi ga završili. Ne samo da je nastao jedan od najneobičnijih muzičkih spotova koje je bend ikada snimio, već su i kao nagradu za sav težak rad, napravili još jedan na istu pesmu u akustičnoj verziji, samo sa Tilom Lindemanom uz pratnju klavira. Ova verzija pesme nastala je za potrebe DVD-ja. Oba spota režirao je Zoran Bihać kome je ovo četvrta saradnja sa Rammsteinom. Bihać im je režirao i spotove za pesme Links 2 3 4″, “Mein Teil” i “Rosenrot”. Aranžman za klavir radio je Sven Helbig sa kojim Rammstein sarađivao na orkestarskim verzijama pesama “Liebe ist für alle da” i”Ohne Dich Sacred Mix”.
Eksplicitnu verziju “Mein Herz brennt”  pogledajte OVDE, dok verziju“Mein Herz brennt”  sa klavirskom pratnjom možete pogledati OVDE!
Seks i zločin, krv i vatra, čudovišta i mutacije. Sve što zvuči na ponoćne horor filmove je u stvari samo kolekcija muzičkih spotova benda Rammstein. Sa nekolicinom kreativaca, RAMMSTEIN je stvorio zadivljujuće filmske scene u kojima reditelji demonstriraju svoju istančanu viziju, hrabrost i jedinstveno odbijanje kompromisa. Nijedan box set ne može da se uporedi sa ovim koji predstavlja RAMMSTEIN u svojoj najvećoj slavi: larger than life, larger than  Hollywood.
Sa potpuno novom produkcijom i izgledom bine kao i novim RAMMSTEIN Greatest Hits, ekscentrični Nemci nastupiće u Kombank Areni, 28. aprila 2013. godine. Svima koji su ih videli pre dve godine u istom prostoru, Rammstein poručuje sledeće: novi spektakl je naše olujno i snažno ponovno rođenje!
Ulaznice po cenama od 3500, 3600, 4000, 4900, 5500 i 5900 din. u prodaji su na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra kao i putem sajtova: www.kombankarena.com, www.eventim.rs.
 
 
Povezana vest:  EXIT i VISA: Muzika pripada svima