rihanna-talk-that-talk-promo-pic

Rihanna ne odustaje od nasilnog Chrisa Browna

 

rihanna-stay-single-cover-chris-brownNa naslovnici njenog novog singla Rihanna grli muškarca koji jako podseća na muškarca koji ju je pretukao – iste tetovaže, isti zlatni lanac… Ponovo su krenula nagađanja da je ponovo s Chrisom Brownom.

Rihanna očigledno ne želi da prestanu govorkanja o njenom ljubavnom životu i navodnom obnavljanju problematične veze koja ju je koštala lepog broja modrica. Uz novi single objavila je omot na kojem se odmara u naručju nepoznatog muškarca koji ipak podseća na njenog bivšeg (ili ponovo aktuelnog) partnera Chrisa Browna.

Povezana vest:  Počela prodaja ulaznica za koncert Parnog valja u SPENS-u

Pesma se zove Stay, a na fotografiji lepotica s Barbadosa pozira zaronivši u široka pleća muškarca s mnoštvom živopisnih tetovaža na leđima i vratu. Premda su ukrasi na koži fotografisani tako da nisu u fokusu i ne vide se jasno, vrlo je verovatno da su tetovaže Chrisove.

 Otkako je pevačica postavila fotografiju novog omota na Instagram, obožavatelji je ne prestaju komentarsati i uglavnom su uvereni da je nepoznati muškarac Chris.

 Sve ovo događa su dok su rane još sveže, prošlo je tek nešto više od tri godine otkako je Chris optužen za premlaćivanje svoje tadašnje devojke. Ali, čini se da Rihanna želi da pokaže svetu kako ne mari za tuđa mišljenja o njenoj odluci da problematičnog repera vrati u svoj život.

Povezana vest:  Liam Payne odbacuje priče o odlasku iz One Directiona

Naravno da postoji mogućnost da je na fotografiji model koji podseća na popularnog repera. Ali, čini se da su tetovaže identične ili barem namerno slične, dok muškarac na fotografiji nosi zlatni lanac s kojim se redovno pojavljuje i Chris. Ako je samo sličnost, previše je očigledna da bi bila slučajna.

Pesma Stay nastala je u saradnji s Mikkyjem Ekkom, a sličnosti s Rihanninom privatnom situacijom prepoznaju se i u tekstu – on se može protumačiti kao da govori o nesposobnosti pevačice i Browna da prestanu da vole jedno drugo.

Povezana vest:  Sting večeras u Areni

 -Nisam sasvim sigurna šta da mislim, ali nešto u tvojim kretnjama čini da ne mogu živeti bez tebe – govori tekst u slobodnom prevodu.