endi
ENDI – novi miljenik tinejdžera
 
endi_1Do sada široj publici poznat kao izuzetno talentovani plesač, hrvatski Billy Elliot – ENDI SCHRÖTTER – sa svojim je stručnim timom nekoliko meseci pomno pripremao velik projekat i konačno ga, nakon držanja u strogoj tajnosti, predstavio široj javnosti.
Da će predstaviti svoj prvi singl ‘ATOM’ i pripadajući videospot nisu znali čak ni najbliži prijatelji pa ni članovi šire porodice. ‘Lice od milion dolara’, kako ga je prozvao Dubravko Merlić, član žirija hrvatskog Supertalenta, na nekoliko je lokacija u Zagrebu snimio svoj prvi videospot za koji je zaslužna ZIA produkcija.
ENDIMANIJA je zavladala! Pravo osveženje na tinejdžerskoj sceni za dva meseca više od 600.000 pregleda na YouTubeu! Pesma ‘ATOM’, zarazni hit moderne pop produkcije, intrigira već samim svojim nazivom i zanimljivim tekstom prilagođenim tinejdžerskom uzrastu. Za novi tinejdžerski hit zaslužna je megatalentovana Andrea Qubrick, bivša pevačica E.T.-a, koja potpisuje tekst i muziku u saradnji sa slovenskim kolegom Gorazdom Hižakom.
Kao mali dečak, Endi je oduvek maštao o nastupima i nikada se nije bojao da pokaže svoj neviđeni talenat. Preselio se u Zagreb kako bi mogao da pođana čak dve škole i živi svoj moto – Sve što možeš sanjati, možeš i ostvariti!
Tokom svog boravka u Londonu, Endi je zajedno sa svojim menadžerom u maniri pravih svetskih tinejdžerskih zvezda pažljivo odabrao tri stylinga koja je i predstavio u svom spotu za pesmu Atom. Kroz cool koreografiju, u skladu sa nazivom njegovog singla, Endija prate njegovi prijatelji iz plesne grupe Atomic Dance Factory.
Endi je tokom svojih nastupa oduvek širio talas optimizma. Svojom zaraznom i sjajnom scenskom energijom te čarobnim osmehom oduševljava hiljade svojih obožavateljki koje su s veseljem dočekale singl prvenac svog zgodnog idola!
 
 
ZANIMLJIVO!
Za potrebe snimanja videospota nove tinejdžerske zvezde proizvedene su unikatne plave, srebrne i narančaste patike brenda Froddo s Endijevim logotipom.
Endijev imidž već je sada postao pravi hit među mladima, a pesma ‘Atom’ zarazila je teen generaciju!
endi_patikeFOTO: Damjan Fiket 
Povezana vest:  Kanda, Kodža i Nebojša - novi album u pretprodaji