justin tatoo

Pesma za Selenu na novom albumu Džastina Bibera

Kanadska tinejdž zvezda Džastin Biber pokazao je svoj talenat u interpretaciji i pisanju pesama na novom akustičnom albumu koji je objavljen danas i na kome se nalaze tri nove numere uključujući i srceparajuću baladu koja je navodno posvećena njegovom raskidu sa Selenom Gomez.
Za potrebe albuma “Belive Acoustic“ Biber (18) je promenio aranžmane numera sa njegovom veoma popularnog albuma “Belive“ koji je izašao prošlog juna tako da on peva samo uz pratnju gitare ili klavira, prenele su agencije.
Dinamične numere “Boyfriend“ i “Beauty and the Beat“ koje su propraćene električnim zvukom su usporene, a pevač koristi snagu svog glasa kako bi vladao numerom.
“Believe Acoustic“ vraća Bibera na njegove početke, kada je pre pet godina otkriven na “Ju tjubu“ kako peva na ulicama Kanade, a prati ga samo gitara.
Džastin Biber ove godine nije nominovan ni u jednoj kategoriji za nagradu Gremi i iako još do sada ni jednom nije isvojio tu prestižnu nagradu mogao bi da uđe u istoriju sa novim albumom ako se “Believe Acoustic“ nađe na mestu broj jedan Bilbordove liste 200 najboljih albuma naredne nedelje.

Povezana vest:  Majke i Goran Bare u Novom Sadu i Beogradu