bosko jakovljevicBOŠKO JAKOVLJEVIĆ I JUGOSLAV PANTELIĆ OVOG PETKA U KRUG-U!

Još jedna u nizu „Šik&Šiz“ žurki zakazana je za petak, 1. februar u KRUG-u, a specijalni gosti večeri biće predstavnici dveju domaćih TV stanica: Jugoslav Pantelić, izvršni direktor RTV Studiio B i Boško Jakovljević, dugogodišnje zaštitno lice RTV Pink.
Mr. Fanatik će se, kao i uvek, pobrinuti da kraj nedelje ispratite na najbolji mogući način – đuskajući do jutra, a ovog puta klub KRUG predstavlja i potpuno nov Tales of the City koncept, čiji će domaćini ovog petka, 1. februara, biti Jugoslav Pantelić i Boško Jakovljević. Pristuni sa sigurnošću mogu da očekuju crveni tepih, VIP zvanice i goste iznenađenja.
Poseban ugođaj očekuje one koji odluče da se u klubu KRUG nađu na Dan zaljubljenih, 14. februara – naime, te večeri će na bini KRUG-a nastupiti kultni mladi domaći bend Svi na pod! u sklopu promocije spota za numeru „Put“, koji će premijerno biti priklazan na regionalnom MTV kanalu u ponedeljak, 4. februara u 20:00. Još jedan razlog iz kog svi zainteresovani treba ovaj događaj da ubeleže u svoje kalendare jeste simbolična cena po kojoj će ovaj bend moći da se čuje i vidi u KRUG-u: ulaznice po ceni od 400 dinara biće dostupne na svim prodajnim mestima Eventim-a počev od ponedeljka, 4. februara.

Povezana vest:  Filu Kolinsu nagrada Hola slavnih kompozitora i tekstopisaca