beyonce-001

BEYONCÉ NA DVE BINE U KOMBANK ARENI, 15. APRILA

Po prvi put Kombank Arena će imati DVE bine. Ogromna produkcija Beyonce podrazumeva dve bine – glavnu koja će biti na istočnoj strani kao i manju, okruglog oblika na zapadnoj strani. U okviru manje bine, biće mesta za sedenje a ulaznice za ova mesta vode se pod kategorijom VIP Experience (4500 din) i ograničenog su broja. Kategorija „B STAGE“ su ulaznice za posebna mesta za stajanje odmah uz glavnu binu sa leve i desne strane. Takođe, broj ovih mesta je isto ograničeno.
VIP Experience i B stage NE PODRAZUMEVAJU slikanje sa Beyonce. Kategorija sa Meet and Greet ne postoji kao ni Fan pit.
BEYONCE će svoju svetsku turneju započeti upravo koncertom u Beogradu, 15. aprila. Zbog priprema turneje, Bijonse će doći u Beograd dva dana ranije, 13.04. dok će delovi opreme i tehnički tim početi da pristižu već 11. Aprila.
Ulaznice za koncert BEYONCE koji će se održati u Kombank Areni 15. aprila, od juče su počele da se prodaji preko njenog zvaničnog sajta www.beyonce.com za članove fan kluba. Članstvo je besplatno i potrebno je samo registrovati se.
Prodaja je počela od 16h i u roku od 5 minuta sajt Beyonce bio je srušen zbog prevelikih zahteva za kupovinu. Vrlo brzo, sajt je osposobljen i vraćen u normalno funkcionisanje.
Od sutra, petka, 08.02. ulaznice će u pretprodaji biti moguće kupiti na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograd, Doma omladine i UŠĆE Shopping centra kao i preko sajta www.eventim.rs
Od ponedeljka, 11.02. ulaznice će biti dostupne na svim prodajnim mestima CS Eventima u zemlji i inostranstvu.
Interesovanje za koncert BEYONCE u Srbiji je već veliko. Prema pozivima i mejlovima koje svakodnevno dobijamo, koncertu će prisustvovati i veliki broj stranih državljana kojima se više isplati da njen nastup gledaju kod nas nego u svom ili sebi najbližem gradu.

Povezana vest:  Bora Čorba teško bolestan!?

Kategorije:

VIP EXPIRIENCE I B STAGE 4,500
PARTER 4,500
NIVO 200 I kategorija 5,900
NIVO 200 II kategorija 5,500
NIVO 400 I kategorija 4,500
NIVO 400 II kategorija 3,900
NIVO 400 III kategorija 2,700

Organizatori koncert su Arena Beograd i Adria Entertainment. Za sva pitanja vezano za organizaciju u Srbiji zadužena je Arena.

The Mrs. Carter Show World Tour biće najambicioznija i najveća turneja Bijonse do sada. Planirano je da traje godinu dana a u drugom krugu obići će Južnu Ameriku, Australiju i Aziju.
Posle fantastičnog, istorijskog nastupa na sinoćno održanom Pepsi SuperBowl XLVII Halftime Show u Nju Orleansu, Bijonse zvanično počinje sa turnejom, prvom posle I AM…WORLD TOUR iz 2009. godine, donoseći novu produkciju ravnu remek delu.
Bijonse je jedna od najprepoznatljivih i najcenjenijih umetnica u pop kulturi. Pevačica, glumica, filantrop i uspešna poslovna žena, do sada je imala četiri solo albuma na vrhu top lista i prodatih preko 75 miliona primeraka širom sveta. Njen rad nagrađen je brojnim priznanjima uključujući i 16 Gremija. Bilbord ju je imenovao za Najboljeg ženskog izvođača i Najizvođenijeg radijskog izvođača u ovom veku.

Povezana vest:  Rihanna i Katy Perry više nisu najbolje prijateljice