Rihanna-Diamonds-Full-Song-New-2012Rihanna planira jednogodišnju muzičku pauzu

Otkako se pojavila na svetskoj sceni 2005 godine, Rihanna se nije pošteno odmorila i predahnula.
Da, o svojim nas „opuštanjima“ redovno izveštava putem twittera i instagrama pa nemamo osećaj da je baš stalno jako zaposlena, ali činjenica je da je zvezda Barbadosa u poslednjih sedam godina izdala čak sedam albuma, a već i bi i to samo po sebi bilo dovoljno da se „prosečan“ čojek umori.
A ona je usto stigla da predstavi i dva parfema, liniju odeće i brojne druge projekte, a prema pisanju britanskog Standarda sad se napokon umorila i namerava uzeti jednogodišnju pauzu od muzike nakon što završi njena aktualna turneja Diamonds.
Neimenovani je izvor izjavio: – Nema ni sekunde odmora do jula. Ima izuzetno intenzivan raspored otkad je započela svoju karijeru, a uspela je to sve da preživi samo zato što je izdržljiva devojka. Planira godinu dana odmora nakon završetka turneje. I dalje će snimati i pisati pesme, ali želi ostati na jednom mestu i napuniti baterije. To je ono što namerava, ali pitanje je koliko dugo će izdržati biti u tom ‘opuštenom’ izdanju.
Ima li sve ovo neke veze sa vestima o tome kako želi dete sa svojim novim-starim dečkom Chrisom Brownom, koji je i sam izrazio isti želju, ostaje da se vidi.

Povezana vest:  Beograd u martu tradicionalno postaje grad muzike KONTAKT 2020 – OD OVE GODINE ČLAN INES