cmc vodiceCMC festival 14. I 15. juna u Vodicama

U zagrebačkom restoranu „Gallo“ održana je prva konferencija za novinare na kojoj je objavljeno kako će se ovogodišnji CMC festival, koji okuplja najbolje izvođačice i izvođače pop, rok i zabavne muzike, održati 14. i 15.juna u Vodicama.
CMC festival ove će godine pokušati nadmaši prošlogodišnji, a dosadašnji potvrđeni izvođači su i dokaz tome. Neki od izvođača koji će razigrati Vodice i njihove goste i čije će pesme biti nezaobilazan deo letnjeg repertoara su Jelena Rozga, grupa Magazin, Colonia, Mladen Grdović, Željko Bebek, Ivan Zak, Teška industrija i Kemal Monteno, i mnogi drugi.
„Ponosna sam što ćemo i ove godine biti domaćini CMC festivala s kojim započinjemo ljetnu sezonu zabave i pjesme“ izjavila je Branka Juričev Martinčev i dodala kako se raduje odličnoj zabavi kao i svih prošlih godina.
Voditelj CMC festivala će biti Dalibor Petko, a koja će mu se koleginica pridružiti na pozornici, kao i koji će veliki bend svirati veče prie samog festivala, biće objavljeno na sledećoj konferenciji za novinare.
Osim glavnog programa, festival i ove godine nudi mnoštvo popratnih sadržaja. Tako će Hari Rončević, povodom obeležavanja 20 godina uspešne karijere, održati koncert nakon revijalnog dela festivala u subotu, 15. juna, i zajedno sa publikom otpevati stihove poput „Još ne znam kud s tobom“, „Odavno znam da je kraj“ i mnoge druge.
„Sretan sam što ću 20 godina karijere proslaviti u sklopu CMC festivala i zajedno s prepunom vodičkom rivom pjevati svoje pjesme“ rekao je uvek nasmejan Hari Rončević.
Koncerti i nastupi s prošlogodišnjeg festivala još uvek se prepričavaju, a rok veče pod znakom Gorana Bare i Majki ostaće zapisana u istoriji hrvatske muzike. Neka od imena koja su nastupila na prošlogodišnjem festivalu pred 20-tak hiljada ljudi su Dražen Zečić, Jole, Colonia, klapa Kampanel, Jasmin Stavros, Ivana Kovač, a Glorijinu nagradu čitatelja osvojila je Antonija Šola s pesmom „Lagat ću“.
CMC festival, nastao je na inicijativu CMC televizije i Hrvatske diskografske udruge, osmišljen je kao revijalna i jedinstvena muzička priredba na prostoru Republike Hrvatske u organizaciji prve i jedine nacionalne muzičke televizije. CMC televizija omogućuje hrvatskim izvođačima prostor za promociju albuma, singlova i video spotova.

Povezana vest:  Rihanne muke tokom snimanja albuma