demi lovato-2012Da li je Demi Lovato isprozivala Selenu Gomez i Taylor Swift?

Selena Gomez i Taylor Swift sigurno su bile crvene kao paprika kad im je u intervjuu za jednu radio stanicu Demi Lovato indirektno poslala otrovne strelice.
Demi Lovato (20) vratila se novim singlom „Heart Attack“, a dok čekamo njen novi album, nekadašnja Disneyjeva zvezda okomila se na konkurenciju.
Bivšu najbolju drugaricu Selenu Gomez i country pop senzaciju Taylor Swift Demi je optužila da snimaju albume o momcima kako bi se što bolje prodavale.
-Mnogi celebovi nisu iskreni prema svojim obožavateljima. Rade muziku koju znaju da će se svideti fanovima. Tu nema nikakve poruke. Ništa pametno ne mogu naučiti od njih. Samo paradiraju s dečkom uz nekoliko prodanih albuma – oštra je bila Demi.
Iako nije imenovala na koga je tačno mislila, jasno je da su kritike upućene Taylor Swift koja se proslavila svojim pesmama o ljubavnim jadima, dok je Selenin novi hit „Rule The World“ upućen Justinu Bieberu.
HollywoodLife piše da bi se i o Demi moglo štogod reći po ovom pitanju: pesma „Heart Attack“ je o njenoj turbulentnoj vezi s Wilmerom Valderramom.
Osim toga, Demi je možda ljubomorna na ogroman uspeh Taylor koja je s novim albumom „Red“ obarala rekorde prodaje, dok je sa Selenom, nekad najboljom prijateljicom, sad na ratnoj nozi, pa joj se sveti na svoj način, spekuliše HollywoodLife.

Povezana vest:  Depeche Mode 23. jula 2023. godine u Areni Zagreb