2011 Fred GreissingRADIO B92 I KOMBANK ARENA VODE VAS NA UPOZNAVANJE SA RAMMSTEINOM

Želite da upoznate članove benda Rammstein?! Radio B92 i Kombank Arena pružaju vam jedinstvenu priliku da se nađete u bekstejdžu i družite sa kontroverznim Nemcima u Kombank Areni, 28. aprila!
Svaki dan od danas, ponedeljka, 25. marta do 5. aprila, slušajte radio B92, pozovite ih i ostavite „interpretaciju“ vaše omiljene pesme Rammsteina. Najzanimljivije, najzabavnije, najbolje pevanje, recitovanje ili slobodno umetničko tumačenje biće nagrađeno specijalnim propusnicama za koncert Rammsteina koje podrazumevaju i upoznavanje sa članovima benda!
Samo da vas podsetimo – interesovanje za drugi nastup Rammsteina u Beogradu je veliko! Sa potpuno novom produkcijom i izgledom bine kao i novom RAMMSTEIN Greatest Hits turnejom, ekscentrični Nemci nastupiće u Kombank Areni, 28. aprila 2013. godine. Svima koji su ih videli pre tri godine u istom prostoru, Rammstein poručuje sledeće: novi spektakl je naše olujno i snažno ponovno rođenje!
Ulaznice po cenama od 3500, 3600, 4000, 4900, 5500 i 5900 din. u prodaji su na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra kao i putem sajtova: www.kombankarena.com, www.eventim.rs.

Povezana vest:  MTV: Lejdi Gaga žena godine, Kanje Vest muškarac godine