sars promo
NOVI ALBUM BENDA S.A.R.S. „KUĆA ČASTI“ PREUZET U VIŠE OD 20.000 PRIMERAKA ZA SAMO DVA DANA!!!
 
Novi album grupe S.A.R.S. „Kuća časti“ objavljen je u subotu, 23. marta u podne, na MTV.rs i sarsbend.com/download i za samo dva dana je „skinut“ više od 20.000 puta, tačnije  13.551 put na MTV.rs i 7.275 puta na sajtu benda.
Bend S.A.R.S. je nastavio svoju tradiciju poklanjanja novih pesama na MTV sajtovima, gde je i prethodni album „Perspektiva“ takođe bio ekskluzivno objavljen 1. januara 2012. Tada su postigli još jedan rekord jer je album preuzet u više od neverovatnih 75,000 primeraka! „Perspektiva“ je ujedno bilo i prvo izdanje koje na svom sajtu objavio MTV.
Na albumu „Kuća časti“ nalazi se jedanaest pesama, a među njima su i hitovi „Mir u svetu“ i „Bojana“, koju su članovi bend S.A.R.S. uradili u saradnji sa crnogorskim hip hop sastavom Who see, prošlogodišnjim dobitnicima MTV Best Adria Act nagrade. Inače, spotove za obe ove pesme ste mogli premijerno da pogledate na  MTV kanalu. Takođe, publika koja je bila na nekom od koncerata ovog benda verovatno će prepoznati i pesmu “Lutka”, koja je već izvođena uživo, a nedavno je na radio stanicama objavljen i singl pod nazivom “Mitohondrije”.
Na albumu se pojavljuje nekoliko zanimljivih gostiju – Shamso69 iz hrvatskog benda Brkovi, Saša iz TBF-a, Dialup Lama iz benda Bolesna Štenad i crnogorski hiphop sastav Who See. Album je miksan u studiju Po-drum.
Osim na MTV.RS, album je dostupan za besplatan download i na strani sarsbend.com/download.
Povezana vest:  Porodični dan – sinergija generacija na 15. Summer3p festivalu