justin-bieber-2013-tour

MTV WORLD STAGE – JUSTIN BIEBER I B.o.B.

Spremite se za ludu žurku na MTV kanalu, ovog petka u 21:00! U novoj epizodi MTV World Stage-a pogledajte sjajne koncerte Justina Biebera i B.o.B.-a!
Justin Bieber je u julu prošle godine nastupio u Maleziji na MTV World Stage koncertu pred više od 18.000 uzbuđenih fanova. Otvorio je ovo veče puno pozitvine energije i iščekivanja hitom „Baby,“ a onda su usledili „All Around the World“ i „As Long As You Love Me,“ i akustično izvođenje pesme „Die in Your Arms,“ „Be Alright“ i „One Time.“ Tempo se ponovo ubrzao kada je armija fanova u glas pevala uz „Never Say Never“ i aktuelni hit „Boyfriend“.
B.o.B., multiplatinasti kantautor, reper i producent, je za samo dve godine od njegovog debija 2010. prodao preko 600.000 albuma i bio nominovan za 5 Grammy nagrada, 8 MTV nagrada i People’s Choice nagradu za Najboljeg hip-hop umetnika.
Jedne letnje večeri 2012. odradio je ogroman besplatan koncert za stanovnike Geteburga u Švedskoj, gde je na noge digao 50.000 fanova, pesmama s njegovog novog albuma Strange Clouds, koje je bilo jedno od najuspešnijih izdanja godine.
Zahvaljujući MTV World Stage-u i vi možete da doživite fantastičnu atmosferu sa ova dva koncerta, ovog petka u 21:00! Samo na MTV kanalu.

Povezana vest:  Otkazan koncert za Kosovo na stadionu Crvene zvezde