domacicaMTV DOMAĆICA U DODATNOM TERMINU I NA TWITTERU

MTV Domaćica, jedina regionalna muzička top lista, pored noviteta sa domaće muzičke scene donosi još dve novine – dodatni reprizni termin četvrtkom od 12:10 časova, i mogućnost glasanja putem Twitter profila koristeći #MTVdomacica hashtag
Pored ustaljenog premijernog termina nedeljom u 18:00 i repriznog ponedeljkom od 12:10 časova, od sada, najboljih 20 regionalnih video spotova iz cele Adria regije moći ćete da pogledate i svakog četvrtka u 12:10. Na ovaj potez MTV se odlučio iz želje da pruži još snažniju podršku regionalnim izvođačima i bendovima i omogući im veću zastupljenost i vidljivost u medijima i kod publike.
Do sada je emitovano 185 nedeljnih lista MTV Domaćica. Svake nedelje za svoje omiljene bendove u proseku glasa preko 10,000 fanova, dok je stranica MTV Domaćica najposećenija na MTV web sajtu sa preko 250,000 pregleda i sa preko 200 ostavljenih komentara nedeljno.
Kako bi se glas vernih fanova još jače čuo, od sada možete da glasate i predlažite vaše omiljene regionalne spotove i putem Twitter društvene mreže koristeći #MTVdomacica hashtag.

Povezana vest:  15. BELGRADE BEER FEST, VAN GOGH, S.A.R.S., KIRIL DŽAJKOVSKI, ATHEIST RAP na bini