Kesha – Unknown 2012 shootKe$ha bacila oko na Harryja Stylesa

Omiljeni član One Directiona Harry Styles na glasu je kao veliki zavodnik, a nije novo da se mnoge slavne devojke otimaju za njega.
Otkačena pevačica Ke$ha (26) nedavno je otkrila da je mlađani miljenik tinejdžerki baš ostavio utisak na nju, a jedna je njena izjava još više podstaknula nagađanja da se tu nešto kuva.
-Dopisujemo se tu i tamo. Ne razmenjujemo još nikakve vruće poruke – barem ne još. Možda bih ga mogla namamiti. To bi baš bilo zabavno – rekla je u svom stilu Ke$ha nakon dodela MTV-jevih filmskih nagrada.
Ranije je Ke$ha izjavila da je 19-godišnji Harry Styles koji je bio u vezama s Taylor Swift, Caroline Flack i Millie Brady podseća na mladog Micka Jaggera.
Inače, 23. aprila počinje emitovanje novog realityja ‘Ke$ha: My Crazy Beautiful Life’ u kojem će fanovi moći vidjeti sasvim drukčije lice slavne pevačice.
-Tu sam i bez šminke, dok plačem, dok se provodim nakon koncerta. To sam stvarna ja, bez glamura – rekla je.
Pevačica kaže da se ponekad oseća usamljeno, ali da je drži odanost fanova i njihova pozitivna energija.
-Umor i zasićenje ovih poslom nestane kad vam neko kaže koliko mu znači vaša muzika i da ga to drži u životu. To me odmah vrati u život i da mi dodatni podsticaj – kaže Ke$ha.

Povezana vest:  Saša Kovačević počasni građanin Zemuna