One-Direction-Announce-3D-Movie-for-August-2013
Treći album One Directiona stiže do Božića
 
Momci sa Ostrva trenutano su na velikoj svetskoj turneji, ali usput rade i na novim pesmama, tačnije vredni momci iz 1D pripremaju, sada već, treći po redu album. Član benda One Direction Louis Tomlinson kaže da će bend do kraja godine sigurno objaviti novi materijal za koji ni ne sumnjamo da će naslediti uspešna izdanja ‘Up All Night’ i ‘Take Me Home’ koji su bili na vrhu top lista u više od 60 zemalja. 
-Počeli smo da radimo na novom materijalu. Pišemo i snimamo ga dok smo na turneji. Ne želimo da žurimo, ali novi album biće u prodaji negde oko Božića – rekao je Louis Tomlinson za američke medije. 
1D, kako već znaju directioneri, imaju pune ruke posla i oko promocije njihovog filma ‘One Direction: This Is Us’ koji u bioskope a i kod nas stiže u avgustu.
Iako se pričalo da će nakon albuma ‘Take Me Home’ 1D napraviti pauzu od toga zasad nema ništa. 
-Špekulisalo se da će momci možda napraviti pauzu pre izlaska novog albuma, ali ipak je odlučeno da se odmah objavi, dok su još na vrhuncu popularnosti. Glupo je da album ne izađe do ili oko Božića kad se očekuje velika zarada – rekao je jedan izvor blizak menadžmentu 1D-a.
Povezana vest:  Hype: Veliko otvaranje sezone u Savamali ove subote