justin-bieber-2013-tour

Bilbord nagrade u znaku Bibera i Tejlor Svift

Pop zvezde Džastin Biber i Tejlor Svift blistali su na dodeli Bilbord muzičkih nagrada na kojoj je odata počast i pop legendama Madoni i Princu. Biber, koji je proglašen za najboljeg muškog umetnika, takođe je i nastupio sinoć na dodeli nagrada u MGM areni u Las Vegasu. Kanadski pevač kući je odneo i nagradu Prekretnica koju dodeljuju fanovi za muzičku inovaciju i genijalnost i koja je sinoć prvi put uručena, prenose agencije.
-Imam 19 godina. Mislim da dobro radim – rekao je Biber.

Povezana vest:  JOŠ IMENA ZA MUZIČKI PROGRAM MIKSER FESTIVALA 2015: ARTAN LILI I E-PLAY

-Ovde bi trebalo da bude reč o muzici. Ja sam umetnik i treba me ozbiljno shvatiti, a o ostalim glupostima ne treba trošiti reči.
Biber nije dalje elaborirao, ali je proteklih meseci bio u centru nekoliko incidenata – od nepropisne vožnje do izveštaja o žurkama i drogi pronađenoj u nejgovom autobusu.
Sviftova je dobila glavnu nagradu – umetnik godine i zahvalila obožavaocima rečima: „Sa vama imam najbolju i najdužu vezu“. 
Mlada pevačica poznata je po burnom ljubavnom životu i nizu poznatih „bivših“.
Pop diva Madona proglašena je za najboljeg umetnika na turneji za njenu „MDNA turneju“ koja je 2012. zaradila najviše para – 305 miliona dolara sa 88 rasprodatih koncerata i publikom od 2,2 miliona.
Madona, koja je na scenu izašla u crnim mrežastim čarapama, podvezicama i ogrlicom uz vrat, zahvalila je fanovima što su bili uz nju tri decenije i svojoj deci na neverovatnoj podršci.
Niki Minaž kući je otišla sa nagradom za reperku godine, „Call Me Maybe“ Karli Re Džepsen proglašena je najboljom digitalnom numerom, Sviftova je za album „Red“ takođe dobila nagradu, dok je francuski producent i didžej Dejvid Geta nagrađen u kategoriji najbolji elektro-dens umetnik.
Dodelu nagrada vodila je zvezda serije „3 Rock“ Trejsi Morgan a na ceremoniji su nastupili i Dženifer Lopez i Pitbul, Kristina Agilera, Niki Minaž, Lil Vejn, Psaj, Selena Gomez, Kris Braun… Šou je završen dodelom nagrade Ikona. Nagrada je data Princu za jedinstvenu karijeru i dostignuća u muzici. Princ je nastupio na ceremoniji, ali nije održao zahvalni govor.

Povezana vest:  Kejti Peri demantovala priče o novoj ljubavi