Whitney-HoustonVitni Hjuston nastavlja evropsku turneju

 

Američka pevačica Vitni Hjuston (Whitney Houston) izjavila je da „se veoma dobro oseća“ i da jedva čeka da nastavi svetsku turneju koju je prekinula zbog zdravstvenih problema.

Vitni Hjuston (46) smeštena je u jednu parisku bolnicu u noći između utorka i srede zbog respiratorne infekcije i potom je otkazala četiri prva koncerta na evropskom delu turneje.

Povezana vest:  Jelena Rozga napravila haos u Magacinu (FOTO)

-Osećam se veoma dobro, spremna sam da nastavim svetsku turneju – kazala je pevačica po dolasku u Veliku Britaniju.

Vitni Hjuston, koja je u karijeri prodala 140 miliona albuma, nazvala je „smešnim“ navode po kojima ponovo ima problema sa drogom.

-U ovom trenutku na to neću ni da odgovaram. Ni ne čitam (te tvrdnje). Radim ono što volim, a to je pevanje. A najbolje u tome je što ću videti sve moje obožavaoce u svetu – dodala je.

Povezana vest:  Modni vikend u Stadion Shopping Centru

Američka pevačica otkazala je koncert planiran za utorak u Parizu, kao i nastupe u četvrtak i petak u Mančesteru i koncert zakazan za 11. april u Glazgovu.

Koncerti u tim gradovima biće održani naknadno, a Vitni Hjuston će turneju nastaviti u Birmingemu narednog utorka.

Vitni Hjuston će na evropskoj turneji do juna održati tridesetak koncerata, uključujući nastupe u Londonu, Dablinu, Milanu, Rimu, Cirihu, Berlinu, Kopenhagenu, Stokholmu i Helsinkiju.

Povezana vest:  The Wanted potvrdili izlazak novog albuma - u septembru stiže 'Word Of Mouth'!