KAMP

Više od 4.000 posetilaca Egzit kampa ove godine

Više od 4.000 posetilaca ovogodišnjeg festivala Egzit bilo je smešteno u kampu, u kojem nije bilo nijednog većeg incidenta, rekla je danas portparol Egzit kampa Miljena Vučković.
Ona je izjavila da je ove godine u Egzit kampu bilo najviše posetilaca iz Srbije i zemalja regiona, ali po njenim rečima, u kampu je bio i veliki broj gostiju iz Holandije, Velike Britanije, ali i iz Južne Koreje, Vijetnama, Japana i Novog Zelanda.
-Primetan je značajniji porast broja posetilaca iz Poljske i Češke – rekla je Vučkovićeva ističući da je Egzitov kamp ovih dana, kako je kazala, „u pravom smislu reči bio svet u malom“.
Kamp će zvanično biti zatvoren u sredu 17. jula u 16 sati.
Portparolka Egzit kampa je naglasila da za osam dana koliko kamp radi nije bio nijedan teži incident niti su ekipe hitne pomoći intervenisale zbog nekih težih povreda, već se njihov posao uglavnom svodio na saniranje oderotina, ogrebotina i par uganuća.
-Kamp se ubrzano prazni, više od 50 odsto gostiju će tokom današnjeg dana napustiti kamp, a svi oni koji žele još koji dan da provedu u kampu to mogu učiniti jer se kamp zatvara u sredu posle podne – rekla je Vučkovićeva.
Potvrda njenih reči mogla se videti na licu mesta, na kapiji kampa gde su posetioci stajali u redu kako bi se ukrcali u brojne parkirane autobuse sa makedonskim, grčkim, češkim, poljskim i registarskim oznakama mnogih drugih zemalja.

Povezana vest:  Šta je to iznenadilo Selenu Gomez?