CETVRTAK

RICARDO CAMPOS, NENAD RADUJEVIĆ, GAGI KABADAJIĆ NEMANJA KOSTIĆ I MISS MILLIE U KRUGU OVE NEDELJE!

Krugov Vrt je otvoren sedam dana u nedelji, sa programom koji počinje već u 17:00 a završava se narednog jutra u 02:00. Ovakav način rada odgovaraće svim onima koji žele da svrate na piće posle napornog radnog dana, ali i onima koji žele da uživaju u noćnom ambijentu vrta i nakon ponoći, sve do 2 ujutru.
Četvrtak u Krugovom Vrtu je rezervisan za Loud Minority Summer Session! Peta epizoda ovog klupskog serijala nosi naziv California Groove i čeka sve posetioce Krugovog Vrta već ovog četvrtka, 18. jula, od 17:00 uz DJ set by Deki & Mata – a od 22:00 komandu nad DJ pultom preuzeće DJ Ike. Prisutni će takođe moći da isprobaju različite vrste Mojito koktela po promotivnim cenama, a ulaz u Vrt je slobodan.
Petak u Krugovom Vrtu odlikuje bogat program – a ovog petka, 19. jula, posetioce Krug Vrta čeka Minty Friday Fashion Edition! Nakon što je proteklog petka napravio sjajnu žurku u Vrtu, ovog petka se za DJ pult vraća Ricardo Campos, ovog puta uz pratnju DJ Ned-a, Gagija Kabadajića i Nemanje Kostića. U unutrašnjosti kluba desiće se Summer Blast revija radova brenda Lovely Designs, koju podržava BAFE. Celpokupan program počinje u 22h, a ulaz je slobodan. Piće dobrodošlice obezbedio je Campari.
Subota, 20. jul, u Krugovom Vrtu, očekivano, biće u u znaku sjajne Miss Millie, čija je sama pojava za DJ pultom garantuje dobar provod! Program počinje u 22:00, a ulaz je slobodan.
Nedelja u Krugovom Vrtu donosi Game Day! Tokom dana, u najlepsoj beogradskoj bašti, odmah pored reke, posetioce Vrta očekuju sve moguće drustvene igre, koje će poslužiti opuštanju, ali i oporavku od radne nedelje i paklenog vikend provoda. U popodnevnim satima najavljuje se porcija sladoleda, ali i omiljeni letnji kokteli. Novost je da od ove nedelje Krug u nedeljni program ubacuje u Karaoke nedeljom!.A čim padne mrak, počinje bioskop! Tokom nedelje, posetioci Krugove FB stranice imaće šansu da biraju između nekoliko ponuđenih filmova, koje će te iste nedelje moći da pogledajuna specijalnoj projekciji u Krugovom Vrtu! Ove nedelje, 21 jula, za posetioce Krug Vrta pustićemo jedan od najboljih filmova iz žanra romantičnih komedija – budite u pripravnosti! DJ rezident i ove nedelje biće Nemanja Kostić, producent programa na Radiju B92. Ulaz je slobodan.
Ponedeljak je omražen dan kod radnih ljudi. Ponedeljak ima tu nesreću da je prvi dan posle vikenda. Ponedeljak mnogima znači kraj zabave i odmora i početak obaveza. Ponedeljak u Krugovom Vrtu rezervisan je za Happy Monday powered by Wine Jam koncept! Dakle, Wine Jam i Krug će i ovog ponedeljka, 22. jula, organizovati vinski dan, u okviru kojeg će gosti Krugovog Vrta moći da degustiraju različite vrste vina i hrane. Ovaj svojevrsni vinski događaj počinje već od 17:00, a postoji mogućnost da vinski matine potraje sve do 02:00 narednog dana. Ulaz je slobodan.
Utorak u Krugovom Vrtu donosi Tasty Tuesday festival hrane, muzike i dobre zabave. Svakog „ukusnog utorka“ hranu za posetioce Krugovog Vrta spremaće različite ličnosti iz javne sfere života, ali i predsatvnici poznatih medijskih kuća! Prvog narednog utorka, 23. jula, hranu za goste Vrta spremaće ekipa regionalnog MTV kanala! Koncept Tasty Tuesday počinje svakog utorka od 18:00 i može se nastaviti sve do jutarnjih časova! Ulaz je svakako slobodan.
KRUG najavljuje novi program sredom u Vrtu! Poznati voditelj Galeb Nikačević Hasci-Jare biće glavni krivac za dobar provod u Vrtu sredom, jer već 24. jula počinje prvi u nizu „Petak sredom“! U pitanju je serijal klupskih žurki, koje će ovog leta u Vrt dovesti neke od najboljih DJ-eva u gradu, ali mnoštvo drugih sadržaja, Već prve naredne srede, 24. jula, muziku za posetioce Vrta biraće Relja i Ikac iz hip-hop dueta V.I.P. – ovog puta u ulozi DJ-eva. Više informacija uskoro!

Povezana vest:  Novi hit grupe Prti Bee Gee