DemoFest1Izveštaj sa Jelen DemoFesta u emisiji Jelen Top 10

Ove nedelje emisija Jelen Top 10 vas vodi na DemoFest u Banjaluci. Kako je bilo tokom tri dana festivala, kakva je bila atmosfera na tvrđavi Kastel, koji su mladi bendovi koji su ostavili najveći utisak i koje sve nastupao u bogatom revijalnom programu, pogledajte u najdetaljnijem izveštaju sa jednog od najzanimljivijih muzičkih događaja u regionu.
Donosimo vam razgovore sa članovima žirija DemoFesta, učesnicima koji su sa nama podelili utiske o festivalu, kao i sa regionalnim zvezdama i bendovima koji su iz Banjaluke već odlazili sa nagradama.
Ekipa emisije Jelen Top 10 na licu mesta zabežila je još i kako su izgledale strip radionice i izložba slika Davora Gobca, frontmena zagrebačkog benda Psihomodo Pop, koji se našao i u ulozi člana žirija.
Da muzika ne poznaje granice potvrdili su nam i Ilija Duni i Trajče Nikolovski iz grupe TI, koje smo sreli u Banjaluci i ugostili u emisiji. Obojica rođeni u Makedoniji, upoznali su se u Srbiji, gde ih je upravo umetnost spojila. Ilija je prethodno svirao u grupama Petrol i Meatmarket, a Trajče u bendu White Noise in a White Room i Čistilište. Ovaj tandem stvara uz pomoć gitare, bas sintisajzera i elektronskih bubnjeva, iz čega nastaje psihodelični elektro pop sa posebnom atmosferom. Za našu publiku izveli su uživo njihovu već popularnu numeru „Da ti želim dobra jutra“.
I ove nedelje, kroz listu deset najboljih spotova i nastupa, vodi vas Jugoslav Pantelić.
Voditelj emisije Jelen Top 10: Jugoslav Pantelić
RTS1, nedelja, 00.50 h
RTV Studio B, sreda 21h

Povezana vest:  Rusko Richie predstavlja novi singl