zazZAZ predstavila novi singl, ne propustite koncert 14. avgusta u pulskoj Areni

Samo dvadesetak dana pre koncerta u pulskoj Areni 14. avgusta, francuska pjevačica ZAZ objavila je i drugi službeni singl s aktuelnog albuma „Recto Verso“: Comme ci comme ça!
Dok se prvi singl s albuma, On Ira , još uvek dobro kotira na našim radio stanicama, baš kao i pesma Je Veux , koja je proslavila simpatičnu Francuskinju širom sveta, pred nama je duboko lična pesma, u kojoj Zaz govori o samoj sebi i svom putu koji neće menjati ni zbog koga. Verujemo da će novi singl zaraznih gipsy i jazz ritmova naići na odlične reakcije slušaoca i njenih obožavatelja.
Zaz, odnosno Isabelle Geffroy, će 14. avgusta održati koncert u jednom od najlepših amfiteatara na svetu – pulskoj Areni.
Publika u pulskoj Areni 14. avgusta imaće priliku da uživa u njenim starim Je Veux , Eblouie Per La Nuit , La fée , ali i novim pesmama sa ovogodišnjeg albuma „Recto Verso“ (Sony Music/Menart). Spot za Comme ci comme ça je u izradi, do tada ga možete slušati OVDE.
ULAZNICE:
Ulaznice potražite na prodajnim mestima u sastavu Eventima kao i online:
http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/zaz-pula-arena-318444/event.html
Ako imate priliku za produženi vikend ili miniodmor, započnite ga uz vrckavu ZAZ, a postoji i mogućnost organizovanog prevoza.

Povezana vest:  RED BULL MC BATTLE 2012, Grasshopper je novi kralj rima