katy roar

KATY PERRY NASTUPA NA „2013 MTV VMA“

Još jedno veliko ime pop scene pridružilo se već impresivnom spisku muzičara koji će nastupiti na „2013 MTV VMA“! Na bini ovogodišnje dodele nastupiće fenomenalna Katy Perry, koja će na ovoj svečanosti premijerno uživo izvesti svoj najnoviji singl „Roar“! Pratite dodelu „2013 MTV VMA“ na Vašem MTV kanalu 26. avgusta rano ujutru. U 02:00 počinje Pre-show, a tačno u 03:00 ppčinje prenos centralne svečanosti dodele „2013 MTV VMA“!
Pevačica nije prvi put na VMA bini – 2008. godine je na Video Music Awards nastupila sa pesmom „I Kissed a Girl“, dok je godinu dana kasnije na bini VMA dodele predstavila obradu pesme „We Will Rock You“ grupe Queen. Pevačica je takođe i dobitnica je četiri Moonman statue, uključujući i onu za Video of the Year za svoj veliki hit, pesmu „Firework“. Svojim nastupom na „2013 MTV VMA“, Katy Perry se pridružila sjajnim izvođačima koji će nastupiti na ovogodišnjoj dodeli, među kojima je Kanye West, kojem će ovo biti sedmi nastup na VMA svečanostima – ali i Lady Gaga, koja će tog 25. avgusta po lokalnom vremenu, u Barclays Center-u u Bruklinu po prvi put uživo izvesti novi singl sa njenog budućeg, četvrtog po redu studijskog albuma ARTPOP.
Justin Timberlake i Macklemore & Ryan Lewis vode ove godine po broju nominacija – svaki po šest. Timberlake je nominovan za „Video godine,“ „Najbolji video muškog izvođača,“ „Najbolji pop video“ i „Najbolja montaža“ za pesmu „Mirrors“, dok mu je hit „Suit & Tie“ sa Jay Z-ijem doneo priliku da se takmiči za nagrade „Najbolja saradnja“ i „Najbolja režija“. Justin je do sada osvojio sedam VMA nagrada. Za duo koji čine Macklemore & Ryan Lewis ovo su prve VMA nominacije i to u neverovatnih šest kategorija, uključujući i one za „Video godine“ za megahit „Thrift Shop,“ „Najbolji hip-hop video,“ „Najbolju kameru,“ „Najbolju režiju“ I „Najbolji montažu“ za „Can’t Hold Us“, dok je pesma „Same Love“ nominovana za nagradu „Najbolji video sa porukom“.
Bruno Mars nastavlja da niže uspehe u ovoj godini, a to potvrđuju četiri nominacije za „Najbolji video,“ „Najbolji pop video“ i „Najbolji video muškog izvođača“ za pesmu „Lock Out of Heaven“, kao i za „Najbolju kameru“ za letnji hit „Treasure.“ P!nk, Robin Thicke, Miley Cyrus i Thirty Seconds to Mars su nominovani u po tri kategorije za MTV nagrade. Ceo spisak nominovanih izvođača, kao i informacije o načinu glasanja možete da nađete na www.mtv.rs
Pratite dodelu „2013 MTV VMA“ na Vašem MTV kanalu 26. avgusta rano ujutru! U 02:00 počinje Pre-show, a tačno u 03:00 ppčinje prenos centralne svečanosti dodele „2013 MTV VMA“!

Povezana vest:  Lejdi Gaga Briga me ako misle da sam debela