MP trioMIŠKO PLAVI TRIO 13. SEPTEMBRA U MIKSER HOUSEU

U Mikser Houseu će 13. septembra nastupiti Miško Plavi Trio, koji čine prekaljeni muzičari: Milivoje Petrović – Miško Plavi, Vasil Hadžimanov i Srđan Dunkić – Johnny, koji će izvesti koncert pod prepoznatljivim nazivom Music Around The World. Nastup počinje u 21 čas, a karte se mogu kupiti u Mikser Houseu i svim drugim prodajnim mestima Eventima. Cena karata u pretprodaji je 500 dinara, dok će ulaznice na dan koncerta koštati 700.
Ovaj sastav iskusnih muzičara koji će se posle dugo vremena naći zajedno pred beogradskom publikom se može pohvaliti laskavom titulom za najbolji koncert Nišville-a 2011. Jedan od svojih brojnih nastupa su ovekovečili na CD-u Live in Belgrade 2012, snimljenom na manifestaciji Momin krug.
Miško Plavi je multiinstrumentalista koji se pojavio na novotalasnoj rok sceni početkom osamdesetih godina kao gitarista, basista i klavijaturista sarađujući sa bendovima: Via Talas, D’Boys, Piloti, Ekatarina Velika, idr. Poslednjih godina njegova preokupacija je harmonika, a sa ovim instrumentom je izgradio i značajnu svetsku karijeru. Od 2000. godine izvodi program Music Around the World sa kojim je odžao više od 200 koncerata u Japanu gde je objavio i album Istok ljubi zapad. Autor je muzike za nekoliko srpskih, francuskih i američkih filmova.
Vasil Hadžimanov je prepoznatljiv kao predvodnik VH band-a, vodećeg fjužn sastava na ovim prostorima, a angažovan je i kao stalni klavijaturista grupe Darkwood Dub. Školovao se na čuvenom Berklee koledžu, a tokom kratkog boravka u Njujorku sredinom devedesetih svirao je sa muzičarima kao što su Matt Garrison-a, Rodney Holmes-a, David Binney-a, Danny Sedownick-a, itd.
Srđan Dunkić – Johnny jedan je od najtraženijih studijskih muzičara u zemlji. Karijeru je počeo već kao dvanaestogodišnjak. Bivsi je član VH band-a, a nastupao je i snimao sa mnogim poznatim muzičarima i grupama (Bata Kovač, K2, Zana, Đorđe David, Dragoljub Đuričić, Fuzzbox). U svojoj bogatoj muzičkoj biografiji se može pohvaliti i nastupima sa čuvenim Cosey Powell-om na njegovoj evropskoj turneji.

Povezana vest:  Grupa Iron Maiden je objavila novi singl