Dave Clarke 2013 - 02Dave Clarke u Novom Sadu – počinje prodaja promo ulaznica

Vizionar, inovator, radijski voditelj, tehnološki geek, a najpre muzički genije – Dave Clarke nastupiće u Novom Sadu 16. novembra u SKC Fabrika. Pretprodaja ulaznica po specijalnoj promotivnoj ceni od 490 dinara počinje danas, putem sajta Gigstix.com i na Gigstix prodajnim mestima Pariski magazine i Bulevar Books. Kada se ove ulaznice rasprodaju cena će biti 690 dinara u pretprodaji, kao i 990 dinara na ulazu.
Nakon sjajnog nastupa Adama Beyera u SKC Fabrici i Planet Rock festivala u Kineskoj četvrti, organizacija Happynovisad nastavlja u istom ritmu i publici predstavlja još jednu legendu, ali i vrlo aktuelnog producenta i DJ-ja tehno muzike, sa karijerom koja traje skoro trideset godina. Njegov poznati stil čini mešavina techna i electra, provučena kroz estetiku punka i duboko je iskustveno nataložen kroz kompleksnu karijeru od hip hopa osamdesetih, kao i acid i rave faze tokom devedesetih godina.
U SKC Fabrici te večeri nastupiće i dobro poznata imena novosadskoj publici, Vladimir Aćić, Klaus, Lag i Dee Face.
Broj promotivnih ulaznica za ovaj događaj je izuzetno ograničen, a Happynovisad želi ovim gestom da izađe u susret najvernijim fanovima elektronske muzike i Happynovisad organizacije. Napominjemo da je događaj na kom je gostovao Adam Beyer u aprilu ove godine bio rasprodat u rekordom roku i pozivamo publiku da na vreme obezbedi svoje ulaznice kako bi osigurali svoje mesto u SKC Fabrika.
Pored online prodaje putem sajta Gigstix.com, ulaznice će biti dostupne u Novom Sadu, na GigsTix prodajnim mestima – Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12) i Bulevar Books (Bulevar oslobođenja 60).

Povezana vest:  Reper 50 Cent posetio gladne u Somaliji i obećao pomoć