mileyTata Billy Ray opet brani Miley Cyrus

Mileyin tata Billy Ray Cyrus reagovao je na komentare koje je izazvao spot njegove 20-godišnje ćerke koji je šokirao javnost.
U videospotu za stvar ‘Wrecking Ball’ Miley se pojavljuje bez ijedne krpice na sebi.
-Pesma rastura! Ne bi imalo nikakve veze da je Miley imala na sebi farmerke i košulju ili npr. Haljinu monahinje. Njeno vokalno izvođenje dokaz je njenih korena i talenta koji joj je Bog dao – kaže country pevač Billy Ray koji je s Miley glumio u Disneyjevoj seriji Hannah Montana.
Spot za stvar ‘Wrecking Ball’ je samo u tri dana postigao neverovatnu gledanost: na YouTubeu ima više od 62 miliona pregleda!
-Miley se svidela ideja da se posve obnaži jer to pristaje pesmi – ona pokazuje svoje ogoljene emocije. To je njena ranjiva strana i nije nešto što pokazuje tako često – piše ShowbizSpy.
Iako Miley poručuje da pesma ima puno dublji, mlada glumica Shenae Grimes iz serije ‘90210’ bila je zaprepaštena onim što je videla.
-O čemu se radi u novom spotu Miley Cyrus? Ne poznajem tu devojku, ali kad bih je znala, rekla bih joj da se okupa, obuče i onda bih je zagrlila. Čini mi se da joj baš to treba – rekla je.

Povezana vest:  Ateisti na turneji po bivšoj Jugoslaviji