crvena_jabuka_1U prodaji antologija Crvene Jabuke „Da nije ljubavi“
Antologija Crvene Jabuke „Da nije ljubavi“ od nedavno se nalazi u prodaji u Jugotonu. Cena ovog luksuznog izdanja iznosi 1.150 dinara.
Na ovom četvorostrukom, bogato opremljenom izdanju nalazi se 77 pesama. Nije bilo lako da se odabere samo 77 pesama, kada su svi albumi Crvene jabuke ispunjeni hitovima i pesmama koje su od nastanka pa sve do danas uvek rado slušane. Sam naziv izdanja „Da nije ljubavi“  govori o onome što je grupu podsticalo u radu i postojanosti, jer zaista, da nije ljubavi ne bi bilo ni Crvene jabuke ni predivnih pesama koje već generacijama greju srca mnogobrojne publike.
Među ovih 77 pesama je 9 novih, od kojih se neke pesme još nisu čule u izvođenju Crvene jabuke, a neke koje su nam dobro poznate, ali sada u novom aranžmanu.  „Balada“, poznata pesma grupe „Indexi“ koja će u ovom izvođenju sigurno postati hit kao što je to bio slučaj s pesmom „Bacila je sve niz rijeku“, „Dirlija“ u kojoj gostuje Shorty i koji je prepevao u svom stilu, „Lagano umirem (u tvome sećanju)“ pesma zagrebačkog ITD Benda osvežena čvršćim zvukom, „Dok Miljacka protiče“ pesma iz filma „Duhovi Sarajeva“.
Crvena Jabuka  u petak, 16. aprila, održaće tradicionalni konert u Sava centru, a istog dana družiće se sa fanovima i potpisivće diskove u Jugotonovoj radnji u 12h.
Povezana vest:  Otvoren muzički konkurs za novu Femiksetu