dulce mariaDulce Marija se vraća na muzičku scenu

Dulce Mariju itekako pamte svi verni fanovi koji prate njenu karijeru još od TV serije Rebelde gde je glumila Robertu Pardo, svojevoljnu i tvrdoglavu ćerku velike meksičke muzičke zvezde.
Nakon serija Rebelde i koncerata i albuma sa grupom RBD, nastavila je svoju uspešnu karijeru u showbizzu.
Dulce Mariju (27) ove ćemo godine videti u filmu Quiero Ser Fiel, a stiže i njen dugoočekivani novi studijski album! To će biti naslednik prvenca Extranjera (Universal Music) koji je objavljen u dva dela.
Nedavno je ova temperamentna Meksikanka snimala videospot za jesmu Lagrimas (‘Suze’), duet s Julionom Alvarezom, a ova pesma je postigla odličan uspeh širom sveta.
Evo što je lepa Dulce otkrila o svom novom albumu koji će sigurno oduševiti njene mnogobrojne fanove širom sveta, kao i one sa Balkana.
-Rad na ovom albumu bio je dug i naporan proces, ali sam jako uživala u njemu. Bio je pravi izazov, jer sam bila uključena u sve korake, od traženja koncepta pa do produkcije. Na njemu je nekoliko mojih numera koje sam malo po malo pisala, a ostale sam radila s prijateljima kompozitorima. Neke smo pesme snimili u Španji, a ostale smo završili u Meksiku. Većina pesama na albumu je rekla bih to tako, zabavni pop, ali tu su i tri vrlo posebne pesme za koje ne mogu dočekati da dođu do vaših ušiju – bila je tajanstvena Dulce Maria u intervjuu za meksički Glamour.
Pevačica kaže da je albumom želela da prenese ritam i osećanja svoje zemlje širom sveta.
-Biće na albumu još dosta iznenađenja! Rekla bih da je manje bajkovit, a više stvaran. Ima i dosta humora na njemu, jer mislim da je bolje neke stvari koje su se izdogađale u prošlosti sagledati s vedrije strane – kaže Dulce koja je na tom albumu sarađivala i sa švedskim DJ-em Basshunterom.
Uspešna pevačica i glumica vrlo je aktivna i na twitteru gde stalno komunicira s fanovima.
-Zaista uživam da budem u kontaktu s obožavateljima na taj način, to nas još više zbližava -rekla je Dulce.
Poslušajte ‘Lagrimas’, novu pesmu Dulce Marije OVDE!

Povezana vest:  Rihanna planira jednogodišnju muzičku pauzu