Robin Thicke - Photo Credit - Terry RichardsonROBIN THICKE, SNOOP DOGG, AFROJACK I IMAGINE DRAGONS PRIDRUŽUJU SE FANTASTIČNIM IZVOĐAČIMA NA 2013 MTV EMA

Neverovatna lista izvođača na dodeli 2013 MTV EMA sve je glamuroznija jer su mu dodata imena nekih od najvećih ovogodišnjih muzičkih zvezda! Legendarni Snoop Dogg, osvajač top lista Robin Thicke, svetski poznati DJ/producent Afrojack i nove zvezde, bend Imagine Dragons, nastupiće na dodeli 2013 MTV EMA. Ove superzvezde pridružiće se prethodno najavljenim izvođačima, Miley Cyrus, Katy Perry i bendu The Killers, MC-ju večeri Redfoou iz LMFAO-a, voditeljki u backstageu Ariani Grande i prezenteru Ronu Burgundyju iz filma Anchorman 2 (Will Ferrell).
2013 MTV EMA prenosiće se uživo u nedelju, 10. novembra, u 21.00 iz amsterdamske dvorane Ziggo Dome an MTV kanalu.
MTV je objavio da su pevačica i model Iggy Azalea, pevačica i tekstopisac Ellie Goulding, pevačica i glumica Carice van Houten (Igra prestola) i glumac Colton Haynes (Arrow, Mladi vukodlak) potvrdili da će nastupiti kao prezenteri na dodeli 2013 MTV EMA, a ostali izvođači i prezenteri biće najavljeni u narednih dana.
Dvostruki dobitnik EMA nagrade i voditelj dodele 2007. godine Snoop Dogg trijumfalno se vraća u show sa specijalnim „funk“ izdanjem pesme „Gin and Juice,“ zajedno sa 7 Days of Funk kako bi označili 20 godina od izdanja Snoopovog legendarnog albuma „Doggystyle“.
Snoop će nastupiti uz Afrojacka na posebnom MTV EMA događaju koji će biti održan u popularnom klubu Melkweg u centru Amsterdama. Njihov ludi nastup biće deo prenosa dodele „2013 MTV EMA“ za fanove širom sveta. Afrojack, koji je ove godine nominovan za dve nagrade EMA, vraća se u rodnu Holandiju u svom debitantskom nastupu na MTV EMA, a njegov novi hit singl „The Spark“ je muzička tema dodele 2013 MTV EMA.
Svoj prvi nastup na dodeli MTV EMA imaće i Robin Thicke i Imagine Dragons. Kao bonus neverovatno uzbudljivoj godini za njega, Thicke je nominovan za četiri nagrade EMA – za najbolju pesmu i najbolji video spot za za „Blurred Lines“ (feat. T.I. i Pharrell), najbolji World Stage nastup i najboljeg američkog izvođača. Imagine Dragons – jedan od MTV PUSH izvođača iz 2013., imaju dve nominacije za EMA, za najboljeg novog izvođača i najboljeg PUSH izvođača. MTV Push je MTV-jeva inicijativa kojom se podstiču najperspektivniji izvođači na putu da postanu svetske superzvezde.
„Zahvalan sam i uzbuđen što sam nominovan i nastupam na ovogodišnjoj dodeli EMA. Znam da će to biti fantastična noć!“ rekao je Thicke.
Afrojack je rekao: „Stvarno je kul biti nominovan za dve nagrade EMA, kao i nastupiti na dodeli! EMA mi je jedna od najdražih dodela nagrada, a to što se održava u Amsterdamu čini je još boljom. Kako god bilo, srećan sam što sam nominovan i ne mogu ni da opišem koliko je ludo to što je moja stvar ‘The Spark’ službena muzička tema dodele EMA!“
Imagine Dragons su izjavili da su stvarno srećni što će biti prisutni na dodeli EMA, u jednom od njihovih najdražih gradova na svetu, kao i da im je nominacija, a uz to još i nastup, velika čast.
Justin Timberlake i Macklemore & Ryan Lewis vode na listi nominovanih sa po pet nominacija, dok su Lady Gaga, Justin Bieber, Miley Cyrus i Robin Thicke nominovani za po četiri nagrade. Taylor Swift, Bruno Mars, Green Day, Thirty Seconds to Mars, Daft Punk, Rudimental, Icona Pop i One Direction imaju po tri nominacije. Izvođači sa po dve nominacije za EMA su Afrojack i Imagine Dragons kao i Rihanna, Katy Perry, Eminem, Jay Z, Bastille, The Killers, Paramore, Rita Ora, Drake, Avicii, Calvin Harris i Iggy Azalea.

Povezana vest:  Novi album sastava Pero Defformero u prodaji