endi 1Miljenik tinejdžerki Endi predstavio novi singl „RECI MI NEŠTO O SEBI“

Svoj prvi rođendan na regionalnoj estradnoj sceni teen superstar Endi slavi izlaskom trećeg singla „RECI MI NEŠTO O SEBI“!
Nezapamćena euforija i histerija nekoliko hiljada fanova obeležili su dva velika Endijeva nastupa u Zagrebu i Splitu gde je promovišući svoju novu pesmu potvrdio status teen idola i miljenika publike!
Hrvatskoj je javnosti tačno prije godinu dana predstavljen ATOM, singl prvenac mladog ENDIJA, koji je u vrlo kratkom roku postao ultimativni hit među tinejdžerima širom regiona. Više od milion pregleda koje je u vrlo kratkom roku postigao superzanimljiv videospot omogućio je Endiju strelovit uspon i predstavlja pravo osveženje na regionalnoj, pre svega tinejdžerskoj, estradnoj sceni kojom je zavladala prava ENDImanija.
Uoči leta Endi je svojoj publici predstavio svoj drugi singl ‘SVE JE OK!’, a ubrzo nakon toga zaređali su se veoma zapaženi nastupi u Zagrebu, Varaždinu, Slavonskom Brodu i Pakracu u kojem je simpatični Endi energičnim nastupom svoj rodni grad uveo u Evropsku uniju.
Pevač i plesač neviđene scenske energije i harizme koja podseća na našu najveću pop ikonu i teen zvezdu Tajči s početka devedesetih, danas predstavlja svoj treći singl, zanimljivog naslova ‘Reci mi nešto o sebi’ koja će prema prvim reakcijama publike ubrzo osvojiti top liste, a miljenik tinejdžera uskoro će javnosti predstaviti i videospot za svoj novi singl.

Povezana vest:  Produžen prvi krug glasanja za MAC: iskoristite još 10 glasova i nominujte svoju Jutjub zvezdu