Struka

HIP-HOP FESTIVAL „BASSIVITY DIGITAL SHOWCASE“ U SUBOTU U MIKSER HOUSEU

U subotu, 2. novembra, održava se „Bassivity Digital Showcase“, hip-hop festival na kome se jednom godišnje predstavljaju svi aktuelni izvođači iz „Bassivity Digital“ izdavačke kuće specijalizovane za hip-hop muziku. Ove godne „Bassivity Digital Showcase“ okuplja čak 17 izvođača. Program počinje u 19 časova u Mikser House-u (Karađorđeva 46), a karte po ceni od 600 dinara su dostupne u određenim Corner Shop radnjama u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu, kao i u Mikser House-u.
Na „Bassivity Digital Showcase-u“ nastupaju: Sivilo, Žuti, Cantwait, Eeva, Struka, VIP, MCN, Coby, Dada, One Shot, Rasta, Furio Đunta, Demonio, Arafat, Sale Tru, Dripac, Ziplok.
Godina 2013. je bila posebno dobra godina za domaći hip-hop jer je posle dugo vremena objavljeno nekoliko debi albuma koji su privukli veliku pažnju širom regiona i vratile ovaj pravac u aktuelne muzičke tokove domaće scene. Uz bogat muzički program, posetioci će u subotu biti u mogućnosti da kupe i sva fizička izdanja Bassivity Digitala od 2002. do danas po posebnim cenama.

Povezana vest:  U najavi novi spot i dokumentarac Stereo Tipa