gaga artpopoLady Gaga trećim albumom pokušava da ostane na pop tronu

Američka pevačica Lady Gaga pokušava da zadrži titulu „kraljice popa“ s trećim albumom „Artpop“, koji je u Evropi imao lošije kritike a u SAD izlazi naredne nedelje, saopšteno je danas u Parizu.
-Za Artpop, iz simboličnih razloga, stala sam ispred ogledala,skinula sam svoju ekstravagantnu odeću, periku i šminku i obukla sam crno odelo i rekla sebi ‘sada treba da dokažeš da si briljantna bez svega ovoga – rekla je pevačica za jesenje izdanje časopisa Gracija.
Njujorčanka, koja je svoj uspeh postigla pođednako muzičkim hitovima i neobičnim izgledom, morala je da operiše kuk što je odložilo snimanje trećeg albuma.
Za „Artpop“, ona smatra da će biti njen najbolji album.
Muzički kritičari koji su slušali njen poslednji album rekli su da se on ne razlikuje od prethodna dva – „The Fame“ i „Born this Way“.
Na novom albumu ponovo pominje svoje fantazije, želju za seksom, drogom, modom i kreativnošću.
Britanski mediji su naveli da na njenom novom albumu „PopArt „ima dosta dobrog popa, dok reč art teško da se čuje“.
-Poslednja ekstravagancija Lady Gage i njena želja da ističe svoju slavu, veličinu i neustrašivost je besprekorna, što ne znači da je uvek zanimljiva – dodali su mediji.
U međuvremenu, Lejdi Gaga (27), čije je pravo ime Stefani Germanota, imala je nastup na dodeli nagrada VMA Music Awards, a najavljeno je da bi mogla da postane prvi muzičar koji će 2015. pevati u svemiru.

Povezana vest:  "Sotavento Big band" svira swing i tango ovog leta na Nišvilu