JinxJinx stižu u Novi Sad

Zagrebačka retro pop grupa Jinx ponovo se vraća pred domaću publiku! Amstel i organizacija Happynovisad sa ponosom najavljuju koncert jednog od najpopularnijih regionalnih bendova u subotu 7. decembra u Haineken pivari u Novom Sadu.
Nakon više od dve decenije postojanja, Jinx su nas osvojili svojom energijom, pitkim i pametnim pop zvukom i čarobnim glasom pevačice Yaye. Njihovi hitovi „Tamo gdje je sve po mom“, „Na čemu si ti“ i „Smijem se“, kao i energični i emotivni nastupi svrstali su ih među omiljene bendove na ovim prostorima.
Tokom karijere objavili su sedam albuma, poslednja dva „Na zapadu“ (2007) i „Diksilend“ (2010), nakon čak šest godina pauze. Uspešan povratak na scenu doneo im je nominaciju za regionalnu MTV nagradu, ali i brojne nove fanove i prepune koncerte. Iako prvenstveno pop bend, Jinx koketiraju i sa funk i jazz zvukovima, uvek imaju veliki broj muzičara na sceni, tako da će publika kao i uvek, dobiti pravi mali muzički spektakl.
Pored pevačice Yaye (Jadranka Ivaniš) i gitariste Cocoa (Goran Muratović), bend trenutno čine klavijaturista Mr Goody, bubnjar Berko, basista Adam Matijašević i trubač Igor Pavlica.
Pretprodaja ulaznica za koncert počinje u petak 15. novembra putem sajta Gigstix.com, kao i na Gigstix prodajnim mestima. Prva promotivna cena ulaznica u ograničenom broju iznosiće 490 dinara. Cena ulaznica u pretprodaji iznosiće 690 dinara dok će na ulazu biti 990 dinara.
Za sve posetioce biće organizovan besplatan prevoz do Haineken pivare, a više informacija o terminima i mestu polazaka biće objavljeno u nedelji pred koncert.

Povezana vest:  Singl Lene Kovačević na radiju u Njujorku

Ulaznice:
Promotivna cena: 490 dinara (ograničen broj)
Pretprodaja: 690 dinara
Cena na ulazu: 990 dinara

Prodajna mesta:
Online: www.gigstix.com
Prodajna mesta: Gigstix Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12), кnjižara Bulevar Books (Bulevar Oslobođenja 60), Cafe Machiatto (TC Merkator)