One Direction-tourKome će to 1D svirati na venčanju?
 
ako još nije poznat datum najavljenog venčanja Simona Cowella, šefa X Factora i menadžera teen atrakcije One Direction i ženskog benda Little Mix, šuška se da bi na tom velikom događanju mogli nastupiti i ovi izvođači.
Iako još nije službeno zaprosio svoju trudnu devojku Lauren Silverman, Simonovi prijatelji veruju da bi se to moglo dogoditi u sledećih nekoliko meseci.
Prema nekim pisanjima, Simon Cowell je lud za Lauren, već je kupio verenički prsten i planira da je zaprosi nakon rođenja deteta. Kako se šuška, njihovo venčanje bi moglo biti party za pamćenje s puno slavnih gostiju.
U svom je stilu Simon izjavio: – Svi moji muzičari moraju nastupiti na mom venčanju. Nikako ne mogu odabrati samo jednog od njih. To biti jedna luda zabava.
Inače, njegovi štićenici One Direction krajem ovoga meseca objavit će novi album Midnight Memories.
Kako je ranije objavljeno, na prvom mestu ovogodišnje Billboardove liste najmoćnijih mladih muzičara u dobi do 21 godinu, našli su se upravo ovi mlađani momci.
Njihova oba albuma od samog početka bila su na prvim mestima top lista širem sveta, a sjajan uspeh je postigao i film o njima ‘One Direction: This Is Us’ koji je režirao slavni Morgan Spurlock.
Povezana vest:  Tejlor Svift ostavila Konora Kenedija