Sinisa Mihajlovic FSS 1

Mihajlović zadovoljan igrom, Kapelo hvali Srbiju

Selektor Siniša Mihajlović rekao je da je fudbalska reprezentacija Srbija danas igrala dobro protiv Rusije i dodao da se vidi da njegov tim napreduje iz meča u meč. Današnji prijateljski meč Srbija-Rusija u Dubaiju završen je sa 1:1.
-Bio je to dobar meč; dve odlične, kompaktne selekcije na terenu. Nije utakmica ličila na prijateljsku. Mislim da smo mi u drugom poluvremenu odigrali bolje, stvorili više šansi. Kada bi fudbal bio boks, dobili bismo na poene – rekao je Mihajlović posle meča, prenose Večernje novosti. 
Selektor se nije složio s konstatacijom da njegov tim igra bolje kada nema rezultatskog pritiska. 
-Igrali smo odlično i protiv Hrvata u Beogradu, a to je bila takmičarska utakmica. Vidi se u svakom meču da ima pomaka napred. Sve smo bolji, verujemo sve više u svoj kvalitet i samim tim sve smo bliži da postanemo ozbiljna reprezentacija“, kazao je Mihajlović. 
Selektor Rusije Fabio Kapelo rekao je da Srbija dobra reprezentacija I da zaslužuje da učestvuje na Svetskom prvenstvu. 
-Zadovoljan sam igrom mog tima, a Srbija je jako dobra reprezentacija, koja zaslužuje da igra na SP. Mihajlović je moj prijatelj, dugo se znamo. Bio sam trener kada je on bio igrač. Srbija je vrlo kvalitetna selekcija, ima odličan tim, teško ju je pobediti, ali je bila bez sreće u kvalifikacijama, jer je imala vrlo tešku grupu. Imali su šansi da dobiju ovu utakmicu – naveo je Kapelo. 

Povezana vest:  Blater: Finansijske sankcije nisu efikasne