Lena Kovacevic 7.12. u Domu sindikata photo by Nikola Radulovic 1Lena Kovačević oduševila koncertom u Domu sindikata

Pevačica Lena Kovačević održala je uspešan koncert u subotu, 7. decembra, u Domu sindikata. Publiku su podjednako činili pripadnici oba pola, uživajući u pop džez zvucima Leninih pesama.
Sa svojim sedmočlanim bendom Lena Kovačević izvela je numere sa novog albuma „San“, ali i nekoliko hitova sa prethodnog albuma „Dobar dan za pevanje“. Koncert je otvoren pesmom „Nisi me bio vredan ti“, a zatim su se ređali hitovi „Majstor za poljupce“, „Tišina“, „San“, „S’Mediterana“, „Sama“, „Ti i ja i Sena“ i mnogi drugi. U jednom trenutku Lena je napravila omaž pevačici Rendi Kraford, što je publika ispratila sa oduševljenjem. Zvaničan deo koncerta završen je pesmom „Zvižduk u 8″, a na bis je Lena izvela dva svoja nova hita „Pustinja“ i „Osećam“, ispraćena velikim aplauzom.
Na ovom emotivnom koncertu među publikom su se našle i brojne ličnosti iz javnog života: Bora Todorović, Momčilo Bajagić – Bajaga, Branislav i Nina Lečić, Dragan Vujić-Vujke, Miško Plavi, Anita Lazić, Vlada Marković, kao i Lenin otac Dušan Kovačević.
U pripremi su nastupi širom Srbije, u regionu i inostranstvu.

Povezana vest:  Rijana odbila da nastupi na Super bolu u znak podrške Kaperniku