devojke kucaX FACTOR 2013
Sledeća faza takmičenja „kuće sudija“!
 
U novoj epizodi „X Faktora“ gledaćemo prvi deo uzbudljive faze takmičenja „kuće sudija“ u kojoj će se kandidati predstaviti svojim mentorima – ovoga puta u kućnoj atmosferi!
U utorak ćemo videti kuće Kikija Lesendrića I Emine Jahović, a u ovoj fazi takmičenja žiri je pozvao i specijalne goste koji će im pomoći pri ocenjivanju svojih kandidata, jer samo po tri takmičara iz svake grupe ide u sledeću fazu takmičenja! Kako saznajemo, Kiki Lesendrić je pozvao svog dugogodišnjeg prijatelja Skota Milsa (Scott Mills) sa BBC radija da mu pomogne u odabiru najboljih iz njegove grupe „Devojke do 27“.
-Skot i ja smo se upoznali na Zakintosu preko zajedničkog prijatelja, gde sam imao koncert, koji je na moje veliko zadovoljstvo, bio najavljivan I na BBC radio 1 upravo zahvaljujući Skotu. Sećam se da mi je rekao kako je puštao pesmu „Beautifull lady“ – englesku verziju pesme „Kako si lepa“ i da je potom dobio gomilu pozitivnih komenatra i mailova. Tako smo počeli da se družimo, posle je bio gost na našem koncetu, pa potom I u spotu „Još jedna pijana noć“. Inače, njegovo poznavanje muzike je fascinantno, Skot je bio glavni gost na turneji Robi Vilijamsa, a njegov šou na BBC radio 1 je jedan od nasjlušanijih radio programa širom sveta. Čim sam postao sudija „X Factora“ bilo mi je logično da ga, kao vrhunskog profesionalca i mog velikog prijatelja, pozovem kao gosta mentora. Verujem da ćemo zajedno napraviti pravi izbor! – bio je iskren Lesendrić.
Kako su se Kiki i Skot snašli u ocenjivanju takmičarki, kakvi su bili komentari i da li su zaista napravili najbolji izbor videćemo u utorak (21:15) na TV Pink.
Povezana vest:  Pink - novi album u septembru