plakatBajaga StariPutZaNoviSadBajaga poziva fanove da predlože pesme za Novi Sad

Momčilo Bajagić pozvao je danas fanove da predlože pesme koje bi hteli da Bajaga i Instruktori izvedu na koncertu 27. decembra u velikoj dvorani Spensa u Novom Sadu, kojim bend završava turneju „Daljina, dim i prašina“.
„Imamo mnogo pesama i ne možemo da ih odsviramo sve na jednom koncertu. U Novom Sadu sviraćemo hitove uz osvrt na poslednji album, ali pošto želimo da koncert u Spensu bude drugačiji od ostatka turneje pozivam fanove da nas upute na neke pesme koje bi hteli da čuju, a mi smo možda na njih zaboravili i dugo ih nismo svirali“, kaže Bajaga.
Fanovi mogu najkasnije do 24. decembra slati predlog pet pesama koje žele čuti u Novom Sadu preko sajta www.bajaga.com na mejl [email protected]. Bajaga će lično odabrati njemu deset najzanimljivijih predloga, koji će biti nagrađeni besplatnim ulaznicama, novogodišnjim paketićima i prisustvom na tonskoj probi benda! (Uz predloge obavezno poslati puno ime i prezime i broj mobilnog telefona).
Bajaga i Instruktori izuzetno uspešnu 2013. godinu završiće 27. decembra (21:00) u velikoj dvorani Spens-a koncertom koji simbolično nosi naziv „Stari put za Novi Sad“. Predgrupa je Bitls (Beatles) tribjut bend Bestbit (Bestbeat).
„U Novom Sadu dugo nismo radili solistički koncert, ali mislim da sada dolazimo u pravom trenutku, jer je Spens odlično mesto da turneju finiširamo u velikom stilu“, kaže Bajaga.
Ulaznice su 1.000 za parter i 1.200 za tribine. Prodaja ide preko blagajne Spensa i mreža Gigstix i Eventim.

Povezana vest:  Jamiroquai održao koncert u Kombank arena