dijana jankovicDijana Janković poklanja kišobrane koje je dizajnirala

Dijana Janković, pop pevačica koja polako osvaja naše trzište, ponosna je na svoju poslednju pesmu „Lak muškarac“ koja je za samo 15 dana imala pola miliona pregleda na youtube, i već se uveliko sluša po klubovima sluša. Dijana nastavlja dalje tragajući za novom pesmom jer želi da njena publika i fanovi koji su to zaslužili uvek obraduje nečim novim.
-Svima se dopada pesma, svi kažu da je to nešto ozbiljnije od mene, u odnosu na prethodne numere, svima se dopada i spot pa ću nastaviti saradnju sa Petrom Pašićem -kaže Dijana.
Dijana je u braku par meseci, sa IT stručnjakom Danijelom Rokvićem, srećna je i zadovoljna, podšku pružaju jedno drugome…
-Mi smo kao mala deca, ne razdvajamo se, stalno smo zajedno, izlazimo zajedno,
podržava me u poslu, naravno i ja njega, uživam u njegovom poslu, dosta putujemo, čak sam i ja počela malo da se bavim njegovim poslom pošto smo stalno u firmi, sklapamo velike ugovore, ulazim polako u sve to, ali naravno ja se bavim pevanjem i to želim i da nastavim – otkriva mlada pevačica.
S obzirom da je uvek u trendu pitali smo je šta je must have ove zime:
-Sada trenutno je najaktuelnija plava boja, ona kraljevsko plava boja, to će tek stici u našu zemlju pošto znate da modni trendovi malo kod nas kasne. Ali evo jedan savet za sve devojke, plava boja i te kako je u trendu.
Njen stil odevanja iz dana u dan je drugačiji i svi ga prate. Kada je reč o modnim pravilima možete slobodno da se ugledate na nju, a ona nam otkriva koliko je stajling bitan:
-Želim da kada nešto radim sve bude kvalitetno, tako je i sa stajlingom, i u
spotovim, ali i pri mom pojavljivanju na javnoj sceni. Tako da mislim da stajling i te kako bitan.
Poznato je već da Dijana i dizajnira, prvi njen rad imali smo prilike da vidimo na promociji spota za pesmu „Lak muškarac“ na kojoj je svim gostima poklonila kišobrane sa njenim logom, a ona nam otkriva šta je sledeće:
-Veliko oduševljenje kako kod publike tako i kod mojih bliskih prijatelja izazvao je moj prvi dizajnerski rad, kažu da im se logo jako dopada. Nastavljam sa radom, uskoro izlazi novi model ali neću da otkrivam šta je u pitanju,samo ću reći da će biti jako lepo. I da želim da kažem da ću deliti kišobrane svim devojkama koje se budu javile na facebook stranici, imam ih dosta i imam ih za sve:)
Ovu atraktivnu pevačicu zovu i modna ikona pa evo koliko joj to prija:
-Kome ne bi prijalo da ga nazivaju modnom ikonom, ja sebe smatram normalnom, običnom devojkom koja je kao i svaka druga. Nikad ne volim sama sebe da hvalim, ali mnogi kažu da se jako dobro oblačim i meni to prija svakako!
Najnezbrinutije devojke će Dijana uskoro obući u svoju garderobu, pokloniće im vredne komade iz svog garderobera a dok se to ne desi, pratimo njen stil i stajling na facebooku i instagramu.

Povezana vest:  KC Tehno Grad 01: Victory Day - Serious techno sessions vol.1 u petak 9. maja