Grupa JNA i Sasa IlicGrupa JNA najavila pesmu o Saši Iliću

Na promociji prvog izdanja Grupe JNA „Jedan je crno-beli tim“ u Mikser House-u okupilo se preko 200 ljudi. Članovi benda i kapiten FK Partizan Saša Ilić su potpisivali majice i diskove, a Marko Trmčić, frotmen Grupe JNA najavio pesmu posvećenu Saši Iliću za naredni album i pozvao navijače Partizana da pošalju predloge stihova.
Saša Ilić se zahvalio članovima Grupe JNA na pozivu i istakao da su oni bend „kuće Partizana“.
– Uvek sa zadovoljstvom podržavam entuzijazam i kreativne ljude. Grupa JNA je napravila korak dalje, dala novu energiju svima koji prate i vole Partizan. Iznova smo u nečemu prvi na ovim prostorima, sada imamo i muziku i bend naše kuće – Partizana. Momcima želim mnogo uspeha sa novim albumom, a svima nama mnogo povoda za radovanje uz njihovu muziku – rekao je Ilić,
Ovaj jedinstveni pank bend svoje pesme posvećuje isključivo Partizanu i njegovim navijačima – Grobarima. Osnovani su 2010. godine, a prošle godine su postali zapaženi zbog nastupa ispred južne tribine stadiona Partizana tokom proslave 25. titule u fudbalu.
Prvo zvanično izdanje (Mascom Records) se pojavilo u prodaji pre nekoliko dana i sadrži 15 pesama (dve nove pesme) od kojih su se izdvojile „Dajte gol“ i „Najbolji tim“. Uskoro će krenuti i u koncertnu promociju širom Srbije, a planirani su i nastupi na većim utakmicama „Partizana“. Album možete da preslušate na www.deezer.com/album/7157447.

Povezana vest:  Sara Jovanović i Nevena Božović zapalile Novi Sad