mileyMTV Aska MILEY CYRUS

Rođena 1992. pod imenom Destiny Hope Cyrus, Miley je bila predodređena da postane svetska superzvezda. Nakon što se 2006. pojavila na sceni, kao tinejdž idol Hannah Montana, Miley manija je zvanično otpočela.
Nakon njenog EP-a Time of Our Lives, usledio je vodeći singl Party In The USA. Ovaj veliki pop hit ušao je među prvih 10 u osam zemalja i proglašen je četvorostruko platinastom pesmom.
Postalo je jasno da Miley Cyrus postaje mnogo više od Disney princeze. Sada se vratila slavnija i smelija nego ikad, s novim albumom i zaraznim hitom We Can’t Stop. Spot je nakon lansiranja potukao sve rekorde, uz impresivnih 10,7 miliona pregleda u prva 24 sata.
Ali ko je dakle prava Miley Cyrus?
Da bismo zaista razotkrili ovaj pop fenomen, MTV voditeljka Laura Whitmore je sakupila pitanja koji su Smileri širom sveta slali. Pitanja su podeljena u tri ture – o njenoj muzici, fanovima i u trećoj grupi se nalazi od svega po malo.
Između ostalog saznaćete koji joj je omiljen deo sa snimanja spota „We Can’t Stop“, kako izgleda kreativan proces u studiju, koje je najuvrnutije mesto na kom je dobila ideju za pesmu, sa kim bi volela da uradi duet i kako je bilo raditi sa Snoop Lionom?
Takođe, čućete kako se Miley oseća kad zna da je jedan fan njeno lice istetovirao 17 puta na svom telu, šta je najluđa stvar koju je neki obožavaoc uradio za nju i koju pesmu na koncertima publika peva najglasnije. A tu si i odgovori na pitanja šta joj je omiljeni odevni predmet i koliki joj plakar treba da smesti svu garderobu koju ima, kako se nosi sa kritikom i da li zbog nečeg žali?
Odgovore na ova i mnoga druga saznajte u emisiji MTV Asks Miley Cyrus u petak u 20:00.

Povezana vest:  Ekskluzivna premijera koncerta Foo Fighters sa Wembley stadiona