aleksa 7

X FACTOR

Aleksandra Brković odmah ispala, Perovića izbacili glasovi

Drama….

Na startu, bez duela, zbog malog broja glasova odmah, posle sms glasanja, Aleksandra Brković je izbačena odlukom produkcije. U novom izdanju lajva X Factora u studiju u Šimanovcima izbačeno je dvoje takmičara. Do ovog lajva bilo je osmoro takmičara a sa žirijem i publikom, barem na kratko, morao je da se pozdravi, pored Aleksandre Brković još Aleksa Perović. U duelu su se našli Maid Hećimović i Aleksa Perović a ostao je Maid. Ipak, po žiriju rezultat je bio nerešen (2:2) a glasovima publike, manje sms-ova, imao je Aleksa Perović.  

Povezana vest:  Belgrade demo fest live "ulazi" u treću nedelju

Ovo veče otvorio je Aleksa Perović koji je pevao legendarnu pesmu “A sad adio”, mada je to moglo i bolje ali je ritam dao Maid Hećimović koji je pevao pesmu iz filma “Nacionaln klasa” – Flojd. Baš su se njih dvojica i našli u duelu. Perović se opredelio za englesku verziju u borbi za opstanak dok je Maid pevao legendarnu pesmu Miše Kovača – Ostala si uvjek ista.

Povezana vest:  Novi album Who See na Deezeru

Mlada Ilma je bila standardno dobra dok je Kajmakoski otpevao pesmu prepoznatljivu iz filma “Duh”.

Lukijan Ivanović je bio solidan i delovao je mnogo raspoloženije posle prošlonedeljnog duela sa Harisom Ćatom. “Čačanska oluja” Aleksandra Brković, uprkos kritikama Emine Jahović oduvala je sve sa bine ali to nije bilo dovoljno već je automatski izbačena. Grupa mentora Kristine Kovač – Doktori na punoj bini uz pesmu iz serije Prijatelja fenomenalno odradili posao i podigli publiku na noge. Poslednja učesnica večerašnjeg šoa Tamara Milanović pevala je Skyfall iz filma Džejmsa Bonda.    

Povezana vest:  Frajle napunile dva puta Lisinski pred šesti rođendan

Aleksa Perović – Vruć vetar – A sad adio

Maid Hećimović – Dado Topić – Flojd

Ilma Karahmet – Barbie – I Need To Know

Daniel Kajmakoski – Righteous Brothers – Unchained Melody

Lukijan Ivanović – Bill Withers – Aint No Sunshine

Aleksandra Brković – Christina Aguilera – Reflection

Doktori – Friends – Ill Be There

Tamara Milanović – Adele – Skyfall